Pentru ca lucrurile frumoase si mare importanta incep si se incheie cu un discurs nu voi strica traditiile. Am trecut printr-un sezon 22 extrem de greu, poate unul din cele mai grele de pana acum. Aici am intalnit o echipa foarte buna spaniola, campioana en-titre Serbia, precum si actuala finalista a turneului de U21 Italia. Pe langa asta doua echipe bune in Suedia si Danemarca, care nevand alti adversari pe care sa ii bata ne-au lovit cu entuziasm mai bun:) La prima vedere un sezon nereusit, insa am reusit sa facem meciuri foarte bune cu echipe tari, si mai mult decat orice sa mentinem continuitatea pe care o avem de atatea si atatea sezoane. Se anunta un sezon 23 promitator. Echipa arata bine, si poate iesi ceva destul de interesant de aici in conditiile in care avem si un pic de noroc la meciurile care urmeaza.
Generatiile care acum au 18-19 ani din nou se anunta interesante. Am reusit sa tinem legatura cu marea majoritate si sa ii motivam sa continue si sa imbunatateasca antrenamentele lor si vom face asta in continuare. Am reusit sa salvam unii jucatori de la a deveni retrasi inainte de vreme, si sa le gasim manageri care sa le ofere antrenamentul potrivit.
Multe multumiri merg userului philoumiha, care in cursul acestui sezon s-a alaturat staff-ului nostru si a avut un impact pozitiv puternic, fiind responsabilul cu managerii straini de jucatori romani Merci beaucoup, Philippe!
De asemenea MCMXC, a pus osul la munca si a reusit sa tina legatura cu toti managerii romani de pivoti si totodata a reusit sa ii initieze pe cei care au nevoie sau chiar sa ii "slefuieasca" pe altii mai vechi. Multumesc, MCMXC
Multumiri merg si lui Remus care a vegheat echipa si ne-a indrumat cu sfaturi cand si unde a fost nevoie. Multumesc, Remus!
Un rol asemanator a avut si Skeet_leo, care cu toate ca a fost ocupat sa obtina una din cele mai bune performante ale nationalei mari, a avut timp sa ne consilieze si pe noi si sa ne ajute. Multumim si felicitari!
In alta ordine de idei, si pe o nota mai serioasa, avem nevoie in continuare de oameni in staff. Sunt multe lucruri de facut, si suntem super coplesiti mai ales in aceasta perioada de inceput de sezon cand trebuie sa contactam sute de manageri. Avem nevoie, oricine poate sa ajute, va rog sa incercati sa va implicati. Pe langa asta beneficiati si de un mic "Inside Scoop" la nationala noastra de U21. Va astept bunele intentii.
Last edited by Boston Celts at 3/3/2013 4:02:38 AM