BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Bosna i Hercegovina > National Team Speeches
Back to the Sneak Peek
BB Bosna i Hercegovina
Doc vs Marotta + tućevi,loptic...
220
National Team Debate Thread
40
National Team Speeches
7
Election Rules
1
Sezona 22
354
Kup BiH sezona 22.
30
Novi GM!
48
Closed
2
U21 National Team Speeches
4
Sezona 21
487
U21 National Team Debate Threa...
2
U21 Election Rules
1
Prvak BiH za sezonu 21.
13
buzzbuzz.ba
60
Bajram Serif Mubarek Olsun
10
BiH Timski sajtovi
5
Prvak BiH sezona 20
235
National Team Debate Thread
72
National Team Speeches
4
<
>
Favorite Folders
National Team Speeches
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
BB-Charles (1)
LA-King_Leonidas (1)
tursunovic (1)
LaCross (1)
jasko_7 (1)
Pejas (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
LA-King_Leonidas
This Post:
3
237279.2
in reply to
237279.1
Date: 3/4/2013 7:03:23 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
5255
Second Team:
Spartan Kids
Lijep pozdrav, sta reci o sebi sto vec ne znate.
Opet sam medju kandidatima, idemo dalje tamo gdje smo stali. Imam zelju da nastavim obavljati funkciju selektora, a na vama je da odlucite.
Naprijed BiH!
This is where we hold them!
Mark Unread
Ignore User
From:
Pejas
This Post:
3
237279.3
in reply to
237279.2
Date: 3/5/2013 5:03:32 AM
Overall Posts Rated:
317
E ovako pozdrav od mene....
Ove sezone odlucio sam se da se kandidujem za selektora A tima reprezentacije.Igram ovu igricu vise od godinu dana sto je premalo za glavnog favorita izbora Leonide ali, za ovih godinu dana sam naucio uglavnom sve stvari vezane za ovu igricu a iz jedne od jacih IV liga u kojim sam igrao usao sam u III i za samo dve sezone sam umalo da se plasiram u II ligu posle tako kratkog perioda,ali nazalost to nisam uspio jer sam imao sigurno najbolju III ligu ili ako ne najbolju onda sigurno II najbolju III.12 u kojoj su bili Harmonikasi,Belaj i jos neki...
Mislim da bih mogao da postanem selektor jer kvalitet sigurno imam a stekao sam ga uz iskusnije menadzere koji su igrali ovu igricu Tursu,Tarika,BHF-a i ostale.
Sto se tice mog protiv kanditata.On je vrstan menadzer sigurno sto najbolje dokazuje sa svojim rezultatima u I ligi i njegovom suverenom vladanju,ali sa reprezentacijom i nema neke rezultate znacajnije sto ne umanjuje njegovo znanje...
Posto je vec tri vezana mandata na klupi repke i nije bilo nekog rezultata mislim da je najbolje da funkciju selektora prepusti nekome drugom i da proba sa svojim timom doci korak dalje u BBB takmicenju...I da napomenem da bi red bio i da neko iz III ili II lige proba da preuzme reprezentaciju a ne samo oni iz I lige kao Leonida.Vidjeli smo kolko smo dobili sa tim sto je neko iz Prve lige preuzeo reprezentaciju...Mislim da bi Leonida iako mozda je to nemoguce mogao da se povuce sa ovih izbora i mjesto selektora prepusti nekome drugom jer tri mandata je stvarno dosta...Vidjeli smo sta je Ivkovic Milan uradio sa reprezentacijoj Srbije iako nije imao neke igrace sve je to ukomponovao i sada su medju najboljim ekipama Evrope.
KAD MOGU ONI MOZEMO I MI!!!
SRETNO I NA VAMA JE DA ODLUCITE DA LI CE TE I DALJE PODRZATI ISTI SISTEM VODJENJA KOJI NIJE DAO REZULTATA NEKIH,ILI CE TE PODRZATI NEKOG NOVOG I DATI NJEMU SANSU DA SE POKAZE!!!
Mark Unread
Ignore User
From:
LaCross
This Post:
1
237279.4
in reply to
237279.3
Date: 3/5/2013 6:52:32 AM
Overall Posts Rated:
176
Ne znam ništa o našoj repki, ni o igračima, ni o njihovim vještinama. Ne znam postaviti ekipu, ne znam koje su vještine bitne za koju poziciju, ne znam kako funkcioniraju napadi i obrane. Ali obećavam da ću, ukoliko me odaberete, znati staviti 12 ljudi u rotaciju, metnuti m2m i LI i kao odabrati LCD, pa ako izgubim, neću ja biti kriv, a ako pobijedim, izjavit ću da sam dobro obavio posao. Također, ponovno ćemo učestvovati na renomiranom utješnom kupu i dobijati repke poput Bangladeša i Šri Lanke. Hvala.
Edit: kapitalna slova.
Last edited by LaCross at 3/5/2013 6:53:48 AM
Mark Unread
Ignore User
Message deleted
From:
tursunovic
This Post:
6
237279.6
in reply to
237279.5
Date: 3/5/2013 4:47:13 PM
K.K MILLENIUM
II.1
Overall Posts Rated:
614
Second Team:
K.K MILLENIUM II
Ne znam ništa o našoj repki, ni o igračima, ni o njihovim vještinama. Ne znam postaviti ekipu, ne znam koje su vještine bitne za koju poziciju, ne znam kako funkcioniraju napadi i obrane. Ali obećavam da ću, ukoliko me odaberete, znati staviti 12 ljudi u rotaciju, metnuti m2m i LI i kao odabrati LCD, pa ako izgubim, neću ja biti kriv, a ako pobijedim, izjavit ću da sam dobro obavio posao. Također, ponovno ćemo učestvovati na renomiranom utješnom kupu i dobijati repke poput Jamajke i Malte Hvala.
Mark Unread
Ignore User
From:
jasko_7
To:
tursunovic
This Post:
0
237279.7
in reply to
237279.6
Date: 3/6/2013 4:54:45 PM