Za druga Pejasa, nako bratski da ti se ne smiju ljudi :)
Vidjeli smo sta je Ivkovic Milan uradio sa reprezentacijoj Srbije iako nije imao neke igrace sve je to ukomponovao i sada su medju najboljim ekipama Evrope.
Samo se iskreno nadam da znas za sta si se prijavio, ovo su izbori za NT Selektora, vidim kako pricas da je Srbija medju najjacim u Evropi i to, nisu se kvalifikovali na svjetsko, prosli su samo 1 krug dalje na utjesnom turniru od nas, lol.
Ti pricas o mladoj reprezentaciji Srbije a kandidujes se za NT, zanimljivo.
Drugi put se samo malo bolje raspitaj prije nego sto se prijavis.
Sretno.
tacno je to da se oni sa A timom nisu uspjeli plasitati na SP ali sam ti rekao da se sa pravim izborom selektora moze napraviti nesta takvo slicno, nisu oni imali toliko jacu mladu repku od nase ranije al oni nikoga nisu forsirali svako je imap sansu da se pokaze on je to uspio, osvojio EP i covjek vise nece da bude selektoor repke...
naveo sam ti primjer dok ti forsiras samo sebe i oces sebi 3 il 4 mandat nzm ni ja i nikome drugom nedas sansu da se dokaze a mozda bi bio bolji od tebe,nisi shvatio sta sam ti porucio...
a sta si ti uradio sa svojih toliko mandata koji je tvoj domet bio jesi ti prosao i jednom na zavrsni turnir?
jesi ti i jednom prosao vise od 2 kola utjesnog turnira???
za jocija garantujem da bi bio bolji od tebe da je preuzeo reprezentaciju u cemu ste ga vi sprecili da li opravdano nzm?
tarik isto tako covjek je pokusavao i vidio da nema napretka ovde otisao u egipat preuzeo egipat i doveo ih na 9 mjesto ranng liste!!!
jos jednom sta si ti uradio pa zasluzujes podrsku?
KAO STO NEKO RECE AKO OCE DA SE NASTAVI UNISTAVANJE REPREZENTACIJE I IGRANJE UTAKMICA SA EKIPAMA KOJE SU MEDJU NAJGORIM U BB ONDA NEKA TEBE I TVOJ KLAN IZABERU!
TI DA SI POSTEN TI BI SE POVUKAO JER SI VIDIO DA NE IDE!!
AL NECES ZATO STO TI NIJE U INTERESU REPREZENTACIJA NEGO TVOJ SOPSTVENI INTERES KAO I TVOJIH LJUDI!!