BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237285.2 in reply to 237285.1
Date: 3/5/2013 12:01:12 PM
BK Ankh-Morpork
III.3
Overall Posts Rated:
3232
Zdravím českou komunitu na BB

Čekají nás velmi zajímavé volby, po 12 sezónách končí v roli reprezentačního trenéra rwystyrk, který pozvedl reprezentaci mezi nejlepší na světě, i přesto, že oproti jiným velmocím máme méně uživatelů, během svého působení nastolil fungující koncept, a za to bych mu velmi rád poděkoval. Právě proto nebyly v posledních sezonách volby příliš zajímavé, nyní je nástupnictví volné, ale je otázka, kolik adeptů se přihlásí, osobně bude spokojen, když nebudu zvolen a z voleb vzejde manažer, který bude schopen pokračovat v nastoleném trendu.

Na BB působím od 10. sezóny, aktuálně působím v lize II.1. Dvakrát jsem byl zvolen trenérem U21, na trenéra U21 jsem v minulé sezoně nekandidoval především ze dvou důvodů, prvním je, že jsem chtěl mít možnost kandidovat na post NT trenéra v případě, že rwystyrk již nebude chtít kandidovat a také jsem chtěl dát příležitost někomu novému. Aktuálně trénuji pro NT dva hráče a to Candrou s Indrou, oba se již objevili v přátelském utkání tento, respektive minulý týden.

Aktuálně se NT nachází ve velmi dobré situaci, mnoha hráčů již je skoro dotrénovaných a ladí TH a kondici. Ale některým oporám již je 33, 32 let, takže je již čekají s největší pravděpodobností poslední dvě sezony v NT, takže se uvědomuji, že budeme potřeba se zaměřit na postupné zapracování dalších mladých hráčů do týmů, s čím také souvisí adaptace na další taktiky, mimo klasického „Hrát ke koši“, bych se rád snažil připravit tým také na „Princeton“. Ohledně tréninku mladých nadějí, bych rád zůstal u současného systému, kdy hráči zůstávají u nás, bohužel v posledních sezonách musíme čelit klesajícímu počtu manažerů a tím také hráčů z draftu a tréninkových míst. Nevylučuji, že bych vybral asistenta, pokud by se přihlásil vhodný kandidát.

Budu rád za všechny Vaše dotazy.

Last edited by honza999 at 3/5/2013 12:01:46 PM

This Post:
00
237285.3 in reply to 237285.1
Date: 3/7/2013 3:18:18 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Rozhodla jsem se kandidovat na post trenéra NT. Nicméně moje kandidatura je podmíněná a nepovede-li se zhruba do nedělního oběda naplnit níže uvedené, z voleb odstoupím. Taktéž jsem připravena z voleb odstoupit, kdyby se objevil nějaký silný kandidát a jsem ochotna ho podpořit.

Dle informací od současného trenéra, sleduje aktuálně cca. 100 hráčů, ale ten seznam by měl jít o pár desítek hráčů zúžit, případně v něm jsou někteří hráči, kde majitel nespolupracuje a vede si je pro případ nečekaného přestupu, že by z nich ještě něco mohlo být.
Cca. o 20-25 hráčů, kteří mají v danou sezonu šanci dostat se na 18 člennou soupisku, bych se starala já. O další mladší hráče v tréninku by se starali mí spolupracovníci. Moje představa je, že každý člověk by měl max. 10 hráčů, min. 5. Prosím tedy, aby se do volební diskuze přihlásili manažeři, kteří by byli ochotni se stát mými spolupracovníky a připsali, kolik hráčů jsou ochotní si vzít na starost. Případně mi nejprve napište do pošty, pokud si ještě nejste jistí a chcete si něco předem ještě ujasnit. Co to znamená starat se o hráče? Domluvit se s majitelem, jak bude hráč trénován a po té sledovat, zda manažer plní to, na čem se s váma dohodl. Případně v případě nevyhovující spolupráce diskutovat s manažerem možnosti přestupu a najít mezi českými manažery vhodného kupce.
Pokud se přihlásí do neděle tolik zájemců, že budeme schopni se postarat alespoň o 40 hráčů, pak ve volbách budu pokračovat. V opačném případě z voleb odstoupím, protože na rozdíl do předchozího trenéra nemám chuť věnovat tomu tolik času, abych všechno zvládala víceméně sama.
Pokud by se tento systém ukázal jako fungující, může příští volby pokračovat někdo další a já bych se na oplátku starala o 10 hráčů.

V případě zvolení budeme hrávat takové taktiky, na jaké vytrénujeme hráče. Směřování tréninku bude vždy záležet na dohodě s manažerem.
Cílem je udržet národní tým v užší evropské a světové špičce, pravidelně postupovat na MS a tam bojovat o medaile.

Pokud máte jakékoli další dotazy na mé představy o fungování reprezentace, ráda na ně odpovím ve vlákně pro volební diskuzi.

Zájemci o spolupráci (celkem 37 hráčů):
iwenzee - 10
Macros - 10
Lukainos - 7
Honza999 - 10
průběžně aktualizováno

Last edited by flumpinka at 3/10/2013 6:18:17 AM

From: Maxson
This Post:
00
237285.4 in reply to 237285.3
Date: 3/7/2013 4:25:34 AM
Overall Posts Rated:
7979
BB voliči!

Dnes se na mě usmálo slunce a já se rozhodl kandidovat. Je to moje poprvé, buďte tedy jemní. Na následujících řádcích se pokusím váženou českou BB komunitu přesvědčit, že ač nováček na poli voleb, jsem vhodným kandidátem s mnoha zkušenostmi. Hlavním důvodem kandidatury je, že asi všichni mají strach se do voleb přihlásit a zatím to s výběrem kandidátů pokulhává. Chtěl bych tímto vyzvat i ostatní nemějte strach a pojďte do voleb! Čím více manažerů ve volbách bude, tím lépe...

Kdo jsem?

Brzy 30letý tvrdě pracující človíček, který si v klidu pracuje v malé Ostravské firmičce. Myslím, že momentálně budu mít dostatek času na NT, protože v mém klubu není moc co vymýšlet. Na BB jsem více než 4 (reálné) roky. Důležitější však je, že již docela dlouhou dobu se o NT aktivně zajímám. Možná mě tedy znáte ze své pošty, když jsem vás kvůli nějakému hráči "spamoval" jako NT skaut, případně z NT fóra a federace. Jako zelenáč jsem spolupracoval chvíli s rwystyrkem jako skaut, čehož jsem po krátké době zanechal, protože jsem se bohužel nedokázal výrazněji v této funkci prosadit.

Nemám problém se domluvit česky, po pár pivech slovensky, po několika doušcích vodky Polsky a obstojně anglicky. Na zbytek jsem se naučil používat translator... ;-)

Volební program

Mým cílem je především vést naší NT zodpovědně a svědomitě. Udělat vše pro úspěch našeho týmu je samozřejmost. Nechci ale, aby to vyznělo jako planá slova - z výše uvedeného mám velký přehled o dění v naší NT, jsem členem Federace české NT již velmi dlouhou dobu a naučil jsem se tam mnohému. V současné době mám představu o podobě týmu a z mého podhledu se jedná o velmi dobře připravenou partu kluků, kteří ale nejsou jen zásluhou šéftrenéra, ale hlavně ochotných manažerů, kteří je svědomitě trénují. S některými jsem v kontaktu a především jim patří dík za současnou podobu našeho kádru NT. Je myslím důležité, abych zmínil, že nechci žádné převratné změny - současná podoba vedení NT mi vyhovuje a považuji ji za správnou. Nechci být reformátor, ale pokračovatel skvělé práce, kterou za posledních 6 období rwystyrk udělal. Rád bych se pokusil o vytvoření týmu poradců, zkušených manažerů, kteří by pomáhali s taktickou přípravou. Pokud se vám tedy dosavadní vedení líbilo, jsem vaším kandidátem - pokud ne, můžeme si o tom promluvit, vždy budu otevřený kritice a konstruktivním poznámkám.

Klubová úroveň

Myslím si, že úspěchy na klubové úrovni jsou určitým vodítkem, jak posoudit kandidáta. Nesmí se ale jejich význam přeceňovat. S mým klubem jsem ve 20. sezoně poprvé v historii postoupil do I. Ligy a mým hlavním cílem bylo se v této lize udržet a vytvořit konkurenceschopný tým pouze s českých hráčů. Myslím, že jsem těmto slovům dostál a dosáhnul jsem této vysněné mety a v minulé sezoně jsem dokázal potrápit TOP české týmy jak v národním poháru, tak v lize. Abych předešel některým dotazům, tak si nemyslím, že bych svůj tým vedl dobře. Je dost možné, že brzy můj přestárlý tým dosáhne svého stropu a já s tím nic neudělám. Za ty roky jsem udělal mnoho chyb, ale jsem si jich vědom a věřím, že i uvědomění vlastních chyb je manažerský pokrok.

NT by měla být poctivá práce, ale i zábava! Vždy je nutné být v kontaktu s komunitou a hledat zpětnou vazbu.

Last edited by Maxson at 3/7/2013 4:31:02 AM