BB voliči!
Dnes se na mě usmálo slunce a já se rozhodl kandidovat. Je to moje poprvé, buďte tedy jemní. Na následujících řádcích se pokusím váženou českou BB komunitu přesvědčit, že ač nováček na poli voleb, jsem vhodným kandidátem s mnoha zkušenostmi. Hlavním důvodem kandidatury je, že asi všichni mají strach se do voleb přihlásit a zatím to s výběrem kandidátů pokulhává. Chtěl bych tímto vyzvat i ostatní nemějte strach a pojďte do voleb! Čím více manažerů ve volbách bude, tím lépe...
Kdo jsem?
Brzy 30letý tvrdě pracující človíček, který si v klidu pracuje v malé Ostravské firmičce. Myslím, že momentálně budu mít dostatek času na NT, protože v mém klubu není moc co vymýšlet. Na BB jsem více než 4 (reálné) roky. Důležitější však je, že již docela dlouhou dobu se o NT aktivně zajímám. Možná mě tedy znáte ze své pošty, když jsem vás kvůli nějakému hráči "spamoval" jako NT skaut, případně z NT fóra a federace. Jako zelenáč jsem spolupracoval chvíli s rwystyrkem jako skaut, čehož jsem po krátké době zanechal, protože jsem se bohužel nedokázal výrazněji v této funkci prosadit.
Nemám problém se domluvit česky, po pár pivech slovensky, po několika doušcích vodky Polsky a obstojně anglicky. Na zbytek jsem se naučil používat translator... ;-)
Volební program
Mým cílem je především vést naší NT zodpovědně a svědomitě. Udělat vše pro úspěch našeho týmu je samozřejmost. Nechci ale, aby to vyznělo jako planá slova - z výše uvedeného mám velký přehled o dění v naší NT, jsem členem Federace české NT již velmi dlouhou dobu a naučil jsem se tam mnohému. V současné době mám představu o podobě týmu a z mého podhledu se jedná o velmi dobře připravenou partu kluků, kteří ale nejsou jen zásluhou šéftrenéra, ale hlavně ochotných manažerů, kteří je svědomitě trénují. S některými jsem v kontaktu a především jim patří dík za současnou podobu našeho kádru NT. Je myslím důležité, abych zmínil, že nechci žádné převratné změny - současná podoba vedení NT mi vyhovuje a považuji ji za správnou. Nechci být reformátor, ale pokračovatel skvělé práce, kterou za posledních 6 období rwystyrk udělal. Rád bych se pokusil o vytvoření týmu poradců, zkušených manažerů, kteří by pomáhali s taktickou přípravou. Pokud se vám tedy dosavadní vedení líbilo, jsem vaším kandidátem - pokud ne, můžeme si o tom promluvit, vždy budu otevřený kritice a konstruktivním poznámkám.
Klubová úroveň
Myslím si, že úspěchy na klubové úrovni jsou určitým vodítkem, jak posoudit kandidáta. Nesmí se ale jejich význam přeceňovat. S mým klubem jsem ve 20. sezoně poprvé v historii postoupil do I. Ligy a mým hlavním cílem bylo se v této lize udržet a vytvořit konkurenceschopný tým pouze s českých hráčů. Myslím, že jsem těmto slovům dostál a dosáhnul jsem této vysněné mety a v minulé sezoně jsem dokázal potrápit TOP české týmy jak v národním poháru, tak v lize. Abych předešel některým dotazům, tak si nemyslím, že bych svůj tým vedl dobře. Je dost možné, že brzy můj přestárlý tým dosáhne svého stropu a já s tím nic neudělám. Za ty roky jsem udělal mnoho chyb, ale jsem si jich vědom a věřím, že i uvědomění vlastních chyb je manažerský pokrok.
NT by měla být poctivá práce, ale i zábava! Vždy je nutné být v kontaktu s komunitou a hledat zpětnou vazbu.
Last edited by Maxson at 3/7/2013 4:31:02 AM