Salut,
Dupa cum probabil ati observat m-am incris din nou pentru alegeri. Am sa fiu destul de scurt intrucat sper ca vedeti drumul pe care incercam sa ghidam nationala. Voi avea un discurs mai mult ca un rezumat despre ce se intampla cu echipa nationala de seniori.
Nu am apucat sa vorbim despre sezonul ce tocmai s-a incheiat. Din punctul meu de vedere a fost un sezon bun pentru noi.
Am intinerit echipa si avem o baza de jucatori tineri care vin din spate.
Am avut un parcurs bun in turneul de consolare, din pacate am fost eliminati de o echipa mai puternica. De mentionat faptul ca managerul sarb a incercat un aranjament cu noi, ne-a propus inaintea meciului sa jucam lejer amandoi. Lucru nedrept venit din partea unei echipe mai puternice pe hartie pentru ca orice raspuns am fi dat sau nu am fi dat ei plecau cu avantaj stiind la sigur ce efort vom depune sau ce efort au ei nevoie sa depuna pentru a castiga. Drept pentru care le-am acceptat propunerea de a juca lejer numai ca noi am jucat normal. Poate trebuia sa jucam chiar baga mare dar am vrut sa visam putin sa ne pastram sanse intr-ul posibil meci contra rusilor. Nu a fost fair play, dar nici din partea lor nu a fost cand au venit cu propunerea. V-am spus asta pentru ca vreau sa stiti ca nu tratam cu "teroristii" :)).
Am demostrat totusi in sezonul trecut ca tinerii nostri pot face fata unor echipe solide.
Voi incerca sa imbunatatim si mai mult echipa, sa incurajam managerii sa antreneze cat mai eficient, in special secundarele in favoarea monstrilor cu salariu nejustificat.
Avem nevoie disperata de manageri in staff. Sincer va spun ca aici stam cel mai slab.
Multumesc intregului staff de la U21 pentru tot ajutorul oferit.Intrebari? National Team Debate Thread
(237358.1)Sper sa iesiti la vot :).
Multumesc!