Τέλος της κανονικής περιόδου!
Στον κόκκινο υπο-όμιλο η ΑΕ Ταύρος ήταν πρώτη, με δεύτερα τα Μέγαρα. Φυσιολογική εξέλιξη για τις δύο καλύτερες ομάδες.
Εγώ τερμάτισα στην τρίτη θέση και πριν την λήξη του παραθύρου για τα πλει οφς, πούλησα το καλό(αλλά γέρικο) τριαράκι που απέκτησα πριν μια βδομάδα, για να μετρήσω τις δυνάμεις μου απέναντι στους δύο πρωτοπόρους, σε εκτός έδρας παιχνίδια.
Με τα Μέγαρα κατάφερα να νικήσω, εκτός έδρας και με χαλαρή.
Με τον Ταύρο, παίζοντας και οι δύο χαλαρά, αν και έχανα 21π στο ημίχρονο, έφτασα μέχρι την ισοφάριση 5 λεπτά πριν το τέλος. Δεν μπορούσα κάτι παραπάνω και δίκαια έχασα από μια καλύτερη ομάδα.
Νομίζω ότι ο Ταύρος, έχοντας και το πλεονέκτημα έδρας θα έχει το αβαντάζ να παράσει στουςτελικούς. Ομως ενδεχόμενη συνάντηση του στον ημιτελικό με τα Μέγαρα, μόνο έυκολη υπόθεση δεν θα είναι.
Στον μπλε υπο-όμιλο, στην τελευταία αγωνιστική ο Christians επανέκτησε την πρώτη θέση μετά την νίκη του Σαλαμινομάχου επί των Untouchables.
Προμηνύονται συναρπαστικές μονομαχίες σε προημιτελικό και ημιτελικό και όλα είναι ανοιχτά, ανάμεσα σε τρεις εξίσου
καλές ομάδες.
Καρδίτσα και Aris Bulldogs τερμάτισαν 4οι και θα προσπαθήσουν για την έκπληξη.
Αttali και Playton, θα ησυχάσουν, όντες 5οι και θα αναδιοργανωθούν ενόψει της επόμενης σεζόν.
Στα πλέι άουτ, έχουμε τέσσερις νέες ομάδες. Θεωρώ ότι οι δύο καλύτερες έπεσαν μαζί στο ένα χιαστί. Μιλάω για Ανδρούτσο Γραβιάς και Ατόφιους.
Στο άλλο χιαστί θα γίνει επίσης μάχη, ανάμεσα σε παοκ4444 kai slowmotion.
Τέλος, υποβιβάζονται άμεσαοι νεοσύστατοι flyaways και PAO BC.
Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους και καλή συνέχεια τις επόμενες σεζόν.