Δεν πρόλαβα το προηγούμενο νήμα, οπότε ας εγκαινιάσω αυτό.
Ακόμα ένα φυσιολογικό, αλλά αρνητικό αποτέλεσμα για την Εθνική μας χθες.
Χαίρομαι που η παιδεία πλέον της κοινότητας έφτασε στο επίπεδο να μην κατηγορεί τον χ, ψ Εθνικό προπονητή, όπως παλιότερα, αλλά να έχει συνειδητοποιήσει ακριβώς το γιατί έχουμε ταβάνι και ποια είναι έστω και θεωρητικά η λύση.
Λυπάμαι βέβαια που ακόμα με γράφουν kajabAAr και όχι kajaBBar, αλλά αυτό είναι δευτερεόυσας σημασίας :Ρ
Γλυκόπικρο το συναίσθημα που όποιος κι αν ασχοληθεί ενεργά με την Εθνική κατανοεί το πόσο πίσω μας πήγαν τύποι σαν τον Batman και τον Robin. Είμαι σίγουρος πως όποιος κι αν αναλάβει τα ηνία, απλά θα αναλυκλώνει την συζήτηση που έγινε στα 10 τελευταία post του προηγούμενου νήματος.
Δυστυχώς προσωπικά δεν θέλω να δώσω δικαίωμα σε οποιονδήποτε "πρωην στρατιώτη της Εθνικής Ελλάδος" να σταματήσει την επάνοδό μου στις κατηγορίες, που θεωρώ πως ανήκω, αλλά συνάμα δεν μπορώ να βλέπω τους καλύτερους ψηλούς μας σε μόνιμη 4άρα κατάσταση αρκετό καιρό τώρα.
Όποιος λοιπόν ΘΕΛΕΙ να κάνει κάτι γι' αυτό, μπορεί να μου στείλει BB-mail και από κοντά μπορώ να του πω ακριβώς τον τρόπο, τον χρόνο κι όλες τις λεπτομέρειες για να χτίσει μία υποδομή που θα μας καταστήσει ανταγωνιστικούς ξανά.
Αν είναι 2-3 αυτοί ακόμα καλύτερα.
Να ξέρουν όμως πως θα πρέπει να ασχοληθούν 2 ημερολογιακά χρόνια minimum.