BuzzerBeater Forums

Pomoc - Polski > Play Offy-entuzjazm

Play Offy-entuzjazm

Set priority
Show messages by
From: kurson
This Post:
00
242180.1
Date: 5/27/2013 8:41:22 AM
Overall Posts Rated:
44
Nie moglem sie doszukac tego nigdzie wiec pisze oddzielny watek.
Chcialem sie was zapytac czy entuzjazm w play offach jest liczony tak samo jak w meczach w sezonie czy ma jakies swije zasady
Tzn jak teraz mam 11 i zagram play off mecz o wszystko to czy spadnie mi do tych 5,5 czy bedzie liczony jak "normalny" i nie spadnie

Pytam sie bo za kazdym razem jak gralem w bb to jesli awansowalem to z 1 miejsca
A teraz najprawdopodobniej uda mi sie z 4 tylko potrzebuje wiedziec o tym entuzjazmke zeby dobrze rozstawic ich

Pozdrawiam

From: Mario

This Post:
44
242180.2 in reply to 242180.1
Date: 5/27/2013 8:48:56 AM
Overall Posts Rated:
605605
Będzie sie zachowywał jak normal w sezonie zasadniczym czyli nie spadnie o 1/2 tylko pozostanie na tym samym poziomie po meczu. Jak w PO normal dasz to będzie jak TiE w sezonie zasadniczym, czyli po meczu się podniesie.

W wyjątkowo ważnych meczach, wliczając w to mecze fazy play-off, baraże i końcowe rundy Pucharu Polski, Twoi zawodnicy będą zbyt podekscytowani, aby "grać na luzie". W wymienionych wyżej meczach jedynymi dostępnymi opcjami są Play-off - Normalna - przy wyborze tej opcji Twoja drużyna otrzyma efekt entuzjazmu taki, jak normalnie przy opcji Gra na luzie, ale poziom wysiłku włożonego w mecz taki, jak przy typowym ustawieniu Postawa drużyny - Normalna oraz Play-off - Mecz o wszystko - przy wyborze tej opcji Twoja drużyna otrzyma efekt entuzjazmu taki, jak normalnie przy opcji Postawa drużyny - Normalna, ale poziom wysiłku włożonego w mecz taki, jak przy typowym ustawieniu Mecz o wszystko.

Zasady zawarte w powyższym akapicie obejmują ostatnie dwie rundy pucharu w krajach z liczbą poziomów rozgrywkowych mniejszą niż cztery. Dla krajów z czterema lub pięcioma poziomami ligowymi reguły te obejmują ostatnie trzy rundy, a dla krajów z sześcioma poziomami ligowymi, rozgrywane wg powyższych zasad będą cztery ostatnie rundy pucharu.

Last edited by Mario at 5/27/2013 8:50:26 AM

From: kurson

This Post:
22
242180.3 in reply to 242180.2
Date: 5/27/2013 9:17:32 AM
Overall Posts Rated:
44
Dziekuje