Witam... Mam kłopot ze skorzystaniem z Buzzer Manager. W ogóle nie udało mi się zalogować ani razu, a chętnie stestowałbym owo dodatkowe urozmaicenie. Podobno to udany wynalazek - no i zawsze to jakaś atrakcja, dodatek do gry.
Wysnułem hipotezę, że źródłem całego zamieszania jest mój login... Przez polski znak w ksywie miałem duże kłopoty z wejściem na meczowy czat - niejednokrotnie, swego czasu... I rzeczywiście: problemem jest mój login zawierający literę "ł"... Oto jaki komunikat wyskakuje mi przy próbie zalogowania się (wklejam wszystko "na żywca", bez poprawek):
Nie można połączyć się z serwerem BuzzerBeater'a
To może być spowodowane niełacińskimi znakami w Twoim loginie.
BuzzerBeater nie jest w stanie Ciebie zidentyfikować, więc nie jesteś w stanie połączyć się z Buzzer-Manager.
(zobacz wiadomości od "
)
. Niestety nie mogę Ci pomóc, poza tym, żebyś podzielił się swoimi problemami z GMem lub napisał o tym problemie na forum,
Dodam, że oczywiście mam ten cholerny kod bezpieczeństwa i za jego pomocą usiłuję się logować (bez powodzenia), a nie za pomocą hasła.
Proszę o pomoc kogoś życzliwego. Na 99% chodzi o te nieszczęsne "ł"... Praktycznie czarno na białym. Co można tutaj zrobić? Zmienić "ł" na "l" w loginie? Zdaje się, że sam nie mogę tego zrobić. A może jest inny patent, żeby zalogować się z "ł" w pseudonimie?
Strasznie to denerwujące, zwłaszcza dla humanisty.
Bolesław III Krzywousty
PS Przez "l" wpisywałem też, na czacie meczowym pomogło, ale w Buzzer Manager to nie przejdzie, nie identyfikuje.
Last edited by Bolesław III Krzywousty at 5/28/2013 7:54:19 AM
1. Wszystko jest trudne, dopóki nie stanie się proste. 2. Sens jest dokładnie tam, gdzie go szukasz. 3. Granice naszego języka są granicami naszego świata.