BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Seçim Kuralları

U21 Seçim Kuralları (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
242958.2 in reply to 242958.1
Date: 6/11/2013 8:11:03 AM
Overall Posts Rated:
13351335
Milli Takım Seçim Kuralları

Sadece bir milli takım için adaylık koyabilirsiniz. Kendi ülkeniz dışındaki herhangi bir ülkeden de adaylık koyabilirsiniz.

Kazanan Buzzerbeater kullanıcılarının oyları ile belirlenir. Kullanıcılar sadece kendi ülkelerinin seçimleri için oy kullanabilirler.

Forumlarda Milli takım seçimleri için başlıklar olacaktır. Bir baslık sadece adayların konuşmaları için olacaktır ve bir tane de milli takım seçimleri tartışma başlığı olacaktır. Bu başlıklar dışında seçim hakkında konuşmak yasaktır. Başka forumlarda ya da BB-mail yoluyla oy isteyenler diskalifiye edilecektir.

Seçimlerin bitişinden 3 gün önce saat 06:00 da seçim havuzu en fazla oyu alan 5 adaya düşürülecektir. Bunlara ek olarak eşit oy alanlar ve oyların %5ini almıs olanlar da seçim havuzuna eklenecektir. Bu saatten sonra adaylık koyulamayacaktır.

GMlerin seçimlere aday olma hakkı vardır ama BB lerin böyle bir hakkı yoktur. Aynı zamanda hem u-21 hem de milli takım koçu olamazsınız. GMler dahil oldukları seçimlerle ilgili başlıkları yönetemezler.

Seçimi kazana kişi 2 sezon boyunca milli takımın başında kalır. İlk sezon kıtasal bir turnuva, 2. sezonda ise kıtalararası bir tunuvada mücadele edersiniz.

Menejer popülaritesi anketi sizin yönetiminiz boyunca milli takım sayfasında olucak. Memnuniyet yüzdesi cok düşük olan milli takım menejerlerinin, milli takımın iyiliği için yönetimine son vermek konusunda düşünmekteyiz.

Bu kurallar biraz katı görünüyor olabilir fakat seçimlerin zamanının sağlıklı bir şekilde geçmesi için gerekliler. Bu kurallara uymadıgınız taktirde seçimlerden uzaklaştırılılabilir, ceza alabilir ya da banlanabilirsiniz. Lütfen kurallara uyup bütün adaylara saygılı bir şekilde davranalım.