BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 kapitányjelöltek bemutatkozása

U21 kapitányjelöltek bemutatkozása (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
From: Domi
This Post:
00
243085.3 in reply to 243085.1
Date: 6/12/2013 10:31:57 AM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155
Sziasztok!

úgy döntöttem hogy elindulok az U21-es kapitányi posztért.

Különösebben nagy dolgokat nem szeretnék leírni ide, inkább majd ha valakinek van kérdése nagyon szívesen megválaszolom a megfelelő topicban.

Jelen állás szerint tényként kijelenthető hogy visszaesett mind maga a Buzzerbeater mind a válogatott iránti érdeklődés.

Ez ellen sokat sajnos nem tudunk tenni,(leginkább a fejlesztők feladata lenne ez új játékosok toborzása) amit viszont megígérek hogy legjobb tudásom szerint fogom irányítani a válogatottat , amennyiben sikerül megnyernem a választást.

A jelenlegi stábból 2-en jelezték hogy dolgoznának tovább velem. Ezen kívül szeretném kiegészíteni a stábot, rutinosabb és 2-3szezon óta játszó fiatalabb játékosokkal a team-et.

Különösebb nagy változást nem tervezek a jelenlegi rendszerhez képest , saját edzés és taktikai tapasztalataimat mindenképp használni fogom, és amit mindenképp szeretnék megemlíteni hogy az NT csapat körül mozgó játékosokat is szeretném bevonni az utánpótlás nevelésbe.

Röviden ennyit szeretnék elmondani, ha bárkinek bármilyen kérdése van nagyon szívesen válaszolok rá.

Hajrá Magyarok!

This Post:
00
243085.4 in reply to 243085.3
Date: 6/13/2013 3:14:18 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Sziasztok.

Elindultam.

Hogy miért?

HUNGARY!!!

Célok?

Régi fényében tündököljön a magyar!

Hogy miért szavazz rám?

Talán, hogy jó legyen.

Terv?

Majd ha láttam a játékosokat, de nyilván a meccseket megnyerni, abban régen is jó voltam:)

Stáb?

Majd kialakítom, de már vagy nyolcan jelezték, hogy segítenének, ha indulnék.

Hogy kik?

Az az én dolgom, mert ez az én harcom...(by Rambo)

Sziasztok.

HUNGARY!