BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 választási vitafórum

U21 választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Chosen
This Post:
00
243086.2 in reply to 243086.1
Date: 6/12/2013 5:03:17 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
cimi HUN u21 coach üzenete:

Senkitöl nem hallunk bemutatkozàst?
Kicsi komolysàg nem àrtana.

A másik topikba csak a kapitányjelöltek írhatnak.

This Post:
00
243086.3 in reply to 243086.2
Date: 6/12/2013 11:15:03 AM
Overall Posts Rated:
350350
Domitól kérdezném

Azt mondod:
Jelen állás szerint tényként kijelenthető hogy visszaesett mind maga a Buzzerbeater mind a válogatott iránti érdeklődés.

Kérdés: Mit tennél a népszerűsítéséért, főleg az u21 edzés népszerűsítéséért?
(Zárójel: ha ez a csökkenő tendencia folytatódik elég komoly hanyatlás lesz a jövőben az u21 eredményességében.)

Továbbá :
az NT csapat körül mozgó játékosokat is szeretném bevonni az utánpótlás nevelésbe.

Ezt konkrétan kifejtenéd? Mondok egy példát:
Ha véletlenül most született egy multis legenda center (bár így lenne...), akkor azt hogyan edzetnéd fel, hogy mindkét válogatottat (u21 majd NT) tudja szolgálni?

This Post:
11
243086.4 in reply to 243086.3
Date: 6/12/2013 1:14:49 PM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155

Az első kérdésedre az egyik része a benne van a bemutatkozásomban:
"Ez ellen sokat sajnos nem tudunk tenni,(leginkább a fejlesztők feladata lenne ez új játékosok toborzása)"

Szóval kevés az új játékos, mentor programba mikor is jelentkeztek utoljára?

Az edzés fontosságáról kell meggyőzni az újonc illetve a 3-4ligában játszó játékosokat, megpróbálnék minél több játékost üzenetben felkeresni és az edzés hatékonyságát firtatni...
itt még kiemelném azt ha pl a mostani 18-19éveseknél ugy itélem meg hogy kicsi lesz a ,meritési lehetőség akkor nagy valószinüséggel egy olyan döntést hoznék hogy a gyors passzos taktika mellett vagy belső vagy külső taktikára hegyezném ki a keretet,,,

A másik kérdésedre a válasz ha multis legenda potu center született most azt mindenképp ugy edzetném hogy 21-22éves korára ne szálljon el a fizetése. persze itt fontos dolog hogy ne extrém magasságról beszéljünk.

Továbbá NT stábból bevonnék 1-2 játékost aki akár megfigyelésbe akár edzés tervezésben részt venne.

This Post:
00
243086.5 in reply to 243086.4
Date: 6/12/2013 1:56:40 PM
Overall Posts Rated:
350350
Az edzés fontosságáról kell meggyőzni az újonc illetve a 3-4ligában játszó játékosokat, megpróbálnék minél több játékost üzenetben felkeresni és az edzés hatékonyságát firtatni...

Helyes! Jó ötlet, bár az utóbbi napokban felmerült egy olyan kérdéskör, hogy aki kvázi újoncként szívesen edzene, annak még nincs kellő háttere (stadion+ pénz) viszont sokak meg a rutinosabbakból (túl) öreg játékost vesznek, ahelyett, hogy edzenének egy fiatalt, akivel hosszabb távon ellennének.
Ennek tükrében kikre bíznál edzendő játékosokat? Mert ez itt a fogós kérdés...

A centerre is úgy értetem az edzetést , hogy kivel és hol? Ha egy újonctól nem tudjátok eladatni vagy ő belegyezik az edzésbe, akkor ott kell helyben edzetni háttér nélkül és ebből volt a vitánk (Krizsán). Másik meg az, hogy nem nagyon jelentkezek még centeredzésre az aktuális topikokban. Ergo nehéz elhelyezni máshova az edzendő játékost, így sanszosan az anyaklub lesz a nevelő és az akár újonc is lehet.
Az evidens, hogy nem kéne a fizuját az égbe fellőni, viszont egy tudásszintet meg el kell érjen 21 éves korára...

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 6/12/2013 1:58:03 PM

This Post:
00
243086.6 in reply to 243086.2
Date: 6/12/2013 1:58:08 PM
Overall Posts Rated:
00
Hali

Kíváncsi vagyok, hogy milyen ez a manager game :-)

Üdv

Feri

From: Chosen

This Post:
00
243086.7 in reply to 243086.6
Date: 6/12/2013 2:02:41 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Örvendünk, hogy köztünk vagy, de legközelebb először olvasd el a topik címét, mielőtt írsz bele, nehogy offolás legyen belőle. Merthogy ez annak sikerült.

This Post:
00
243086.8 in reply to 243086.7
Date: 6/12/2013 2:32:04 PM
Overall Posts Rated:
66
Szevasztok!

Lenne egy elég összetett kérdésem, illetve vitatémám a közeljövőhöz kapcsolódóan. Véleményem szerint valamilyen formában el kellene dönteni először is melyik a fontosabb: az u21 vagy az Nt. És úgy kellene nekiállni nevelni játékosokat. Nagyon eltér egymástól szerintem a kettő. egyértelműen az u21 nem szól másról csak a benti támadásról, és benti emberekről. Hiszen nem volt mostanában olyan komolyabb meccs ahol ne 2 pontost erőltettünk volna. Míg ezzel szemben a nagy válogatott azért elég sokszor külső támadást választ, ami így teljesen nem hangolható össze. Az u21 és a válogatott egyik legnagyobb problémája, hogy a belső emberek fizetése ezzel az edzési rendszerrel 21 éves korára iszonyatos lesz, amit nem lehet eltartani. Véleményem szerint az új változtatásokkal együtt sokkal sikeresebb lehetne egy esetleges külső támadásos rendszer, ahol a belső emberek is jól dobnak, és nem 19 a kétpontosuk, ami meg az egekig emeli a fizetésüket. Nekem az új jelöltektől az lenne a kérdésem, terveznek-e valami változást, vagy megy tovább a játék ezzel a kiszámíthatósággal?

Nagyfalco

Last edited by Nagyfalco at 6/12/2013 2:45:18 PM

From: Cimi

To: Domi
This Post:
11
243086.9 in reply to 243086.4
Date: 6/12/2013 2:32:41 PM
Overall Posts Rated:
146146
Én leginkàbb a stàbtagokra vagyok kivàncsi. Az egyik legföbb ok amiért nem vàllaltam a jàtékot az a stàbom hiànya. Sajnos a legjobban hozzàértö embereknél idöhiàny lépett fel amit teljesen megértek és sajnàlom.
Mivel te még soha nem segitettél a vàlogatottnàl azon kivúl, hogy neveltél igy sajnos fogalmad sincs a stàb fontossàgàrol. A stàb többet ér mi t a kapitàny és fontosabb is. A nevelésben profi vagy ez kétségtelen ezt elismerem de az összes többiröl fogalmad sincsen.
Tehàt kérem a stàbtagok listàjàt.
Az nt bevonàsa. Ez természetes. A jo potu jàtékosokkal legyenek képbe de az mvp alatti jàtékosokba ne szoljanak bele ha lehet mert ez csak megkeveri a dolgokat.

This Post:
00
243086.10 in reply to 243086.8
Date: 6/12/2013 2:47:09 PM
Overall Posts Rated:
350350
Erről a témáról nekem is van véleményem, megvárom a kapitányjelölt válaszát aztán összevetem az én gondolataimmal.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 6/12/2013 2:47:38 PM

From: Domi

To: Cimi
This Post:
00
243086.11 in reply to 243086.9
Date: 6/12/2013 3:00:04 PM
Füred Celtics
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
155155
Nagyfalco
Blive
h.balint
Dawa
Encibenci (ő scoutolást biztos nem vállal de más dolgokban ki fogom kérni a véleményét)
gecsega
Wenger
Szepiz (mentoráltam, lelkes )
Hegeace

ÉS rajtuk kívül tervezem még lelkes újoncok bevonását.
Az hogy a stáb többet ér mint a kapitány ezzel nem értek 1-et hiszen nem a stábtagok döntik el hogy melyik meccsen milyen taktikát vállal be a csapat...
Stábtagoknak természetesen nagy felelősségük van. Azon a véleményen vagyok hogy a keretet látva és a nevelőegyesületeket figyelembe véve lehet elindulni egy edzés irányban amit jó esetben a szezon elején letisztázunk posztonként, és az az irány szerint alakítjuk a keretet.