salutare tuturor
avand in vedere ca tocmai m-am inscris pe lista candidatilor pt postul de manager al U21, ma vad dator sa vin catre voi, in primul rand, cu motivatia mea: m-am gandit foarte mult inainte sa fac asta, prin urmare sunt mai mult decat decis; nationala mica trebuie sa continue cu rezultatele bune cu care ne-au obisnuit Remus si Boston Celts - munca lor si a intregului staff de pana acum (printre ai carui membri m-am numarat si eu) nu trebuie sa fi fost in van, lucrurile trebuie sa mearga inainte si nu sa dam cu piciorul la totate sezoanele anterioare.
ce intentionez sa pastrez: ideea staff-ului (in cazul in care voi prelua U21, am sprijinul managerului echipei Disturbed si cu siguranta si a catorva din managerii care deja faceau parte din vechiul staff), comunicarea cu managerii care au jucatori tineri de valoare si sunt dispusi sa vanda/antreneze
ce intentionez sa imbunatatesc: imaginea forumului - platforma pe care se updateaza calitatile jucatorilor, pe care se discuta viitoarele meciuri ale nationalei si tacticile - intentionez sa aduc mai mult "trafic" intr-un subiect care ar trebui sa ne intereseze pe toti si anume: ANTRENEZI PT U21? ANTRENEZI PT TINE!
istoricul meu in ceea ce priveste activitatea la U21 de pana acum e reprezentat de mai multe aspecte..de la antrenarea catorva jucatori care au ajuns sa joace pentru aceasta nationala, pana la suportul acordat celor ce antrenau Pivotii si opinii asupra tacticilor.
ce-mi doresc de la cei care ma vor vota: rabdare :))) in primul rand, fiindca nimic nu se realizeaza dintr-o data - suport - o prezenta mai... activa.. in ceea ce tine U21, pe cat va lasa timpul sau inima.
va multumesc tuturor indiferent de alegerea pe care o veti face si astept orice intrebari aveti.