Én maradnék a helyében, ha már voltam annyira pofátlan, hogy egy nyáron keresztül hitegettem a régi klubomat, majd pofára ejtettem őket, nem lenne képem visszamenni. Az sem biztos, hogy visszafogadnák, nem tudom, emlékeztek-e arra, hogy 2010-ben Clevelandben James-mezeket égettek az utcán. Az lenne az igazi csattanó, ha 2014-ben a 8. helyen playoffba jutó Cavs kiverné az alapszakasz-győztes Miamit. Na akkor aztán kuncsoroghatna.
James viszont szerintem majd mindent elkövet, hogy újra összeálhasson valakikkel (CP3-Howard?), hogy legyen esélye bajnokságot nyerni, mert arra Miamiban már tényleg nem lesz túl sok esélye 2014 után. Na ezért sem tartozik nálam minden idők legjobbjai közé. Még a 90-es években sem volt divat ide-oda igazolgatni a bajnoki cím reményében, meg összebeszélni más sztárokkal, hogy hova menjünk együtt, előtte meg főleg nem. A régi nagyok úgy lettek sztárok, hogy egy, max két csapatban játszottak (kivéve mondjuk Shaq-et, de ha Kobenak anno kicsit több esze lett volna, Shaq is a Lakersből vonul vissza).
Don't feed the troll