BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 24 julkistukset

Kauden 24 julkistukset (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
244438.1
Date: 6/19/2013 3:27:13 AM
Overall Posts Rated:
587587
Tervehdys kaikille. Kauden 24 uutistarjonta alkaa varmistamalla sen, että pelimoottorimuutokset (joista viime kaudella puhuttiin) ovat käytössä kaikissa otteluissa tämän kauden alusta lähtien. Torjumisen vaikutusta pelimoottorissa on kasvatettu, mikä toivottavasti parantaa taktiikoiden tasapainoa ja vähentää Aja korille -taktiikan viime kausina nauttimaa valta-asemaa BuzzerBeaterissa. Tavoitteemme on pitää taktiikat mahdollisimman tasavertaisina, jotta tie menestykseen on auki erilaisia strategioita hyödyntäen. Tarkkailemme nyt tehtyjen muutosten vaikutusta kauden aikana ja teemme sen pohjalta arviomme. Jos lopputulema ei tyydytä, harkitsemme myös muita keinoja tavoitteemme saavuttamiseksi.

Nykyajan BuzzerBeater-pelaajista ei ole mihinkään. On syynä sitten yhteiskunta, koulutuksen taso, asenteet tai nykypäivän paineet, tuntuu pelaajilla olevan aiempaa suurempi tarve viettää aikaa uusissa ympyröissä ennen kuin hommat alkavat sujua. Kuten kauden 23 julkistuksessa kerrottiin, pelaajat kärsivät nyt pelikunnon putoamisesta siirtyessään uuteen joukkueeseen. Vaikutus on suurimmillaan pelikunnon ylätasoilla, ja alemmilla pelikunnon tasoilla pelaajien pelikunto putoaa siis vähemmän. Pari viikkoa hyvillä peliminuuteilla pitäisi kuitenkin kääntää kurssin taas normaaliksi.

Päivän teema on hienosäätö. Joten meillä on julkistettavana muutamia pieniä ominaisuuksia. Supportereilla on jatkossa mahdollisuus määrittää pelaajansa myyntilistauksen pituus. Vanha tuttu kolmen päivän listaus on jatkossakin lyhin mahdollinen, mutta halutessaan Supporterit voivat nyt listata pelaajansa jopa viikoksi kerrallaan. Supportereilla on lisäksi mahdollisuus valita jopa kahdeksan taitoa siirtolistahakuihin. Jo oli aikakin, vai mitä?

Epäilemättä tämän kauden kaikkein kiinnostavimmat uudet ominaisuudet, jotka ovat kaikille tarjolla, ovat kirjanmerkki- ja sivulatauslaskurit. Pelaajasivuilta löytyy nyt laskuri, joka kertoo kuinka moni manageri on lisännyt pelaajan kirjanmerkkeihinsä. Siirtolistalla olevien pelaajien pelaajasivulta löytyy myös toinen laskuri, josta selviää kuinka monta kertaa muut managerit (ei siis pelaajan omistaja) ovat käyneet katsomassa kyseistä pelaajaa. Mainitaan lisäksi se, että kaikki managerit voivat nyt järjestää joukkueen siirtohistorian joukkueen tai myyntihinnan mukaan.

Haluamme julkistaa jo jotain myös ensi kaudesta (eli kaudesta 25). Luovutuksista tullaan rankaisemaan siten, että jokainen luovutus tiputtaa luovuttavan joukkueen draftisijoitusta yhden pykälän. Toivomme, että tämä kitkee tahallisia luovutuksia. Harkitsemme myös vähimmäisaikaa, joka managerin on tullut pelata saadakseen äänioikeuden maajoukkuevaaleissa. Lisää tästä aiheesta tulevissa uutisissa.

Kuten on jo tavaksi muodostunut, onnittelut käyttäjälle Mamba888 ja jänen joukkueelleen, Dionysus'ille, BuzzerBeaterin Parhaiden voitosta. Voitto on joukkueen kolmas (toinen putkeen), eli matkaa legendaarisen BC Törööön ennätykseen on enää yhden mestaruuden verran. Ottaako Dionysus tarvittavan voiton tällä kaudella, vai päättääkö joku uusi haastaja kiinalaisjoukkueen putken?

Maajoukkueuutisia: Italian U21-joukkue nappasi kolmannen maailmanmestaruutensa kukistamalla Venäjän pistein 87 - 77. Onnittelun Italian valmentajalle Macrosille ja joukkueen pelaajalahjakkuuksien treenareille. Olette jälleen tuoneet Italialle kunniaa. Tällä kaudella on aikuisten kisojen vuoro. Suuntana on Japani, joka valittiin MM-turnauksen isäntämaaksi.

BBP-veikkauksen voittajia ovat Mojon_man Espanjasta, 执子之手 Kiinasta, ja Daly Ranskasta. Kaksi ensimmäistä saavat kumpikin vuoden Supporterin jaetun voiton johdosta ja kolmanneksi sijoittunut Daly saa kolmen kuukauden Supporterin

Toivomme sinulle menestyksekästä kautta 24!

This Post:
00
244438.2 in reply to 244438.1
Date: 6/19/2013 3:41:49 AM
Taikasuon Tattivatit
III.7
Overall Posts Rated:
777777
Pelaajasivuilta löytyy nyt laskuri, joka kertoo kuinka moni manageri on lisännyt pelaajan kirjanmerkkeihinsä.


No ku ei löydy, ellei pistä pelaajaa siirtolistalle. Ohjeet hieman epäselvät, jos tämäkin laskuri on vain siirtolistatuille.

This Post:
00
244438.3 in reply to 244438.2
Date: 6/19/2013 3:44:08 AM
Overall Posts Rated:
577577
Juurikin samaa asiaa tässä yritin todentaa. Pettymys oli suuri, kun en nähnyt laskuria esim. Grekelän tiedoissa :(

This Post:
00
244438.4 in reply to 244438.1
Date: 6/19/2013 4:57:42 AM
Overall Posts Rated:
237237
Piti vähän editoida mielestäni kiinnostavimmat muutokset.. :)
Epäilemättä tämän kauden kaikkein kiinnostavimmat uudet ominaisuudet
- pelimoottorimuutokset (joista viime kaudella puhuttiin)
- pelaajat kärsivät nyt pelikunnon putoamisesta siirtyessään uuteen joukkueeseen
- Luovutuksista tullaan rankaisemaan (Kausi 25)

Hyvä suunta. Samaan malliin vain!

Last edited by Napauttaja at 6/19/2013 5:04:08 AM

This Post:
00
244438.5 in reply to 244438.2
Date: 6/19/2013 11:26:04 AM
Overall Posts Rated:
587587
Ei tietoa, onko väärin vai bugi.