Και μετά από τη σύντομη, αλλά απαραίτητη μνεία στην άνδοδο του Γιώργου να χαιρετήσω και γω τη ΙΙ.2
Αρκετός γνωστός κόσμος.
Με τον Φραγκιά συναντιόμαστε ξανά μετά από τον ΙΙΙ.10. Σωστό παιδί και καλός μάνατζερ.
Μια συμπάθεια τρέφω και για τον Πουρνάρα, λόγω κοινών φίλων, αλλά φέτος αν κληρωθούμε στο κύπελο πάλι, θα προσπαθήσω να ισοφαρίσω :Ρ
Ο αγαπητός μας τζίμης, που έχει μαζέψει τα περισσότερα θετικά σχόλια από το μέρος της κοινότητας χρηστών που γνωρίζω εγώ τουλάχιστον. Μέχρι σήμερα δεν είχε τύχει να παίξουμε παρέα στο ΒΒ, αλλά είναι καλό που θα μιλήσουμε και για λοιπά θέματα πλην των θεσμικών.
Από τη δικό μου όμιλο να ξεχωρίσω τον αγαπητό βολευμπολίστα Φέντα. Επίσης δεν είχαμε συναντηθεί στην αρένα του ΒΒ.
Παλιός γνώριμος επίσης ο Μαρτίου, από την Εθνική, αλλά κι από την Α1.
Τις λοιπές ομάδες τις γνωρίζω τις περισσότερες σαν ονόματα, αλλά δεν είχε τύχει να μιλήσουμε ή να συμπέσουμε παλιότερα σε κοινό όμιλο ή κύπελλο με τους μανατζέρ τους..
Θα προσπαθήσω από τη μεριά μου να είμαι όσο ανταγωνιστικός μπορώ την πρώτη αυτή σεζόν και να καταφέρω να παραμείνω κοντά σας, αλλά και να γνωρίσω καλύτερα αρκετούς από σας.
Καλή σεζόν 25.