BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Milli Takım Seçim Konuşmaları

Milli Takım Seçim Konuşmaları (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
247975.4 in reply to 247975.3
Date: 09/21/2013 06:31:36
Overall Posts Rated:
9797
25.sezon tüm takımlarımıza hayırlı olsun...
Türkiye Milli Takımımız için adaylık süreci sonlanmış bulunmaktadır. Bu süreçte ilk aday olmama rağmen düşüncelerimi paylaşmak için bu günü beklememin en önemli sebebi; şu an aday olan arkadaşların affına sığınarak, bizden daha tecrübeli ve oyun bilgisi yüksek seviyede olan koçların bu göreve talip olmamasıydı. Bu konu da adaylığın son gününe kadar istişare yaptığım arkadaşlar umarım gelecek sezonlarda kendilerini geri plana atmazlar.
Geçmişte Avrupa Şampiyonluğunu Milli Takımımıza kazandırmış olan Cihan Hocamızın gösterdiği başarıyı tekrarlamak ve ileriye taşımak pek kolay olmayacaktır. Bu yolda geçmişte yaşadığımız tecrübelerden yararlanmak istiyorum. Ulusal düzeyde 2 sezon Azerbaycan U21 koçluğu ve Erdem Hocamın yönetimindeki Türkiye U21 Milli takımımızda da 1 sezon scout görevlerini yapmış bulunmaktayım. Ama bazen sizin tecrübeleriniz ve oyuna bakış açınız hedeflenen noktaya sizleri götürmeyebilir.
O nedenle oy verme işleminde size yardımı dokunan veya arkadaşınız olduğu için değil Milli Takımımızı ileriye taşıyacağını düşündüğünüz adaya oy vermeniz gerektiğini düşünüyorum.
Tüm aday arkadaşlara seçim sürecinde başarılar ve keyifli oyunlar...