BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
From: Gule
This Post:
22
248062.3 in reply to 248062.1
Date: 9/18/2013 5:55:05 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Draga moja BB zajednico Bosne i Hercegovine,

Javna je tajna da sam planirao da se prijavim kao kandidat za selektora za naredne dvije sezone. Ja znam da ovdje ima onih kojima sam drag a Bgm i onih drugi koji me manje simpatisu iz razno raznih razloga, to trenutno nije bitno. Necu puno o sebi osim sto cu reci nesto najosnovnije a to je da se zanimam ovom igrom vec dugo i da se smatram kao neko iskusan za ovo mjesto selektora, duzi niz sezona sam prvoligas, osvojen jedan kup, ispaljen jedan corak u proslosezonskom finalu lige, zbog cega je bio corak opet nebitno ali to je to ukratko.

A ono sto ja mogu obecati a sto se tice nase reprezentacije je to da cu se maksimalno zalagati i truditi da napravim sto je moguce bolji rezultat sa istom, svi smo svjesni da nasa reprezentacije i nije neka sila u svijetu BB-a. Sto se tice kvalifikacija za EP ove sezone kad pogledamo protivnike mozemo reci da se tu otvara neka sansa ali nista pretjerano, naravno to je na prvi pogled a i nemam uvid u nasu reprezentaiju upotpunosti.

Tako misim da sam nesto najosnovnije napisao i prestavio se, sad je na Vama da odlucite da li ce moja malenkost dobiti tu cast da vodi nasu BB reprezentaiju u predstojece dvije sezone.

Sportski pozdrav.

From: Mr.Wolf

To: Gule
This Post:
11
248062.4 in reply to 248062.3
Date: 9/19/2013 2:25:23 AM
Overall Posts Rated:
100100

Uvjeren sam da ces fino vodit reprezentaciju,vuk je uz tebe ;)