BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kapitányjelöltek bemutatkozása

Kapitányjelöltek bemutatkozása (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Cimi

This Post:
55
248101.2 in reply to 248101.1
Date: 9/18/2013 3:57:33 PM
Overall Posts Rated:
146146
Sziasztok, Cimi vagyok.

Úgy döntöttem, elindulok a kapitányi posztért. Megismerhettetek U21-es kapitányként, ezt a pozíciót 2 szezonon át töltöttem be, és nagyon szívesen csináltam. Most szeretnék továbblépni és kipróbálni magam a nagyok között is.
A keret nagyjából adott, de természetesen vannak tehetséges játékosok, akiket be kell építeni a csapatba.
A válogatott alapja az utánpótlás, ebbe nem szeretnék beleszólni, mert úgy gondolom, ott jó munka folyik. Vannak olyan magas potenciálú játékosok, akik nem érhetnek oda az U21-es csapatba: velük mindenképpen foglalkozni kell.
Természetesen én is támogatom a multizást, de csak akkor, ha az nem megy a fő skillek rovására.
Nagyon fontosnak tartom a szakértő segítséget, ezért olyan játékosokat kerestem meg, akik rutinosak és értik ezt a játékot. Két segítőt szeretnék kiemelni: LA-Peter70 (52066) és Deakdzso (160303). Több más rutinos játékost is megkerestem, akik szintén felajánlották segítségüket és támogatnak. Bascat-ot (160381) például azt hiszem nem kell bemutatni. A fél válogatott nála van:-)
Mindenképpen egy olyan csapatot szeretnék összeállítani, amelynek megbízható tulajdonosai vannak. Ez a kicsiknél is alapkövetelmény volt, amikor ott voltam kapitány.
Mindent szeretnék megtenni a válogatottért és a tapasztalt segítőim garanciát jelenthetnek a sikerre.
Kommunikáció:ezt továbbra is a külső fórumon szeretném bonyolítani. Sajnos a mostani stáb nem nagyon használja ezt, ráadásul több hete eltűntek, nem reagálnak az üzenetekre, nem kötnek le barátságos meccset. Azt hiszem ez nem megengedhető. Ezen mindenképpen szeretnék változtatni.
Röviden ennyit szerettem volna elmondani. Ha kérdésetek van, nyugodtan tegyétek fel azokat, szívesen válaszolok rá.
Üdvözlettel:
Cimi

Last edited by Cimi at 9/18/2013 4:00:45 PM

This Post:
22
248101.3 in reply to 248101.1
Date: 9/23/2013 3:56:16 PM
Overall Posts Rated:
22
Tiszteletem! Én lennék a másik jelölt! Nem nagyon változtatnék a dolgokon! A tanácsokat elfogadom és probálok tenni az érdekében, hogy minél jobb legyen a Magyar Válogatott! Szerencsére van egy jó barátom akivel minden nap személyésen beszélek a válogatott tovább javításáról! Neki is egy remek csapata van a neve Matex1234! Köszönöm a figyelmet!! Hajrá Magyarország!