Witam zarówno starych wyjadaczy, tych co są z nami od poprzedniego sezonu, mistrzów IV- lig oraz zasłużonego dla polskiego Buzzer Beatera spadkowicza.
Odnośnie celów na najbliższy sezon do po raz pierwszy przed startem rozgrywek naszej ligi mogę napisać, że zamierzam walczyć o awans. Na papierze skład wygląda nie najgorzej i sam jestem ciekawy jak to wszystko będzie wyglądać. Co prawda obecna drużyna ma też swoje słabe strony, ale kolejne transfery nie wchodzą w grę, bo skończyłoby się na minusowym zysku tygodniowym.
Zastanawiam się, czy motyw zgrania zespoły, który twórcy gry wprowadzili w sezonie 24 resetuje się wraz z początkiem nowych rozgrywek i wszyscy nowi gracze zaczynają z czystą kartą. Czy jednak musi minąć trochę czasu, aż nowi zawodnicy znajdą wspólny język z kolegami z zespołu...
Shaquy- na dobry początek masz piłeczkę za założenie nowego wątku. Z tymi 4 przegranymi finałami pod rząd to niezły motyw

Co do cen biletów to nie jestem żadnym ekspertem i naprawde wielki szacun z mojej strony dla tych wszystkich managerów, którzy po kilku minutach odpisują konkretne liczby, które w wielu przypadkach się spradzają. Jak miałbym się bawić w zgaduj zgadula to ustawiłbym tak:
Ławki- 11
Niższe rzędy- 45
Miejsca przy parkiecie- 130
Loże dla VIP-ów- 1000
To są moje luźne propozycje, które niekoniecznie mogłyby się sprawdzić.
Po raz kolejny zapraszam wszystkich managerów do wzięcia udziału w IV edycji typera. Zwycięzca otrzyma ode mnie 3- miesięcznego supportera ;)
Życzę wszystkim udanego sezonu i jak najmniejszej ilości kontuzji. Na zakończenie pozwolę sobie zacytować legendarne już słowa komentatora ligi angielskiej Andrzeja Twarowskiego:
"Proszę Państwa, siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy i startujemy!" Last edited by Arielos at 9/18/2013 7:50:01 PM