... Witam wszystkich!!! ...Długo się nad tym zastanawiałem i chciałbym kontynuować temat, który kiedyś na forum miał już miejsce. Był/byli kiedyś managerowie, którzy w ramach swojego wolnego czasu łącząc go z talentem i umiejętnościami graficznymi popełniali prace, które inni mogli wykorzystać jako herb lub baner dla swojego teamu.
Może ja nie mam tyle wolnego czasu, tyle talentu co tamci ale za to mam chęć ozdobienia naszego "polskiego podwórka" i jeżeli byli by chętni aby wyręczyć ich w tworzeniu loga lub baneru. Warunkiem jedynym jest to, że na swoje ozdoby będą musieli chwilę poczekać, ponieważ pracuję, mam dom, rodzinę i jeszcze yyyy... pracuję
...
Moje dotychczasowe prace można pooglądać tu (czyli tzw. galeria):Chimczówka's Boys
(163288) - logo i baner
Ks. Modlimowo
(164918) - logo i baner
Paranormal Investigators
(164163) - logo i baner
Wolves of Calla
(56382) - baner
Zaniemysl Basket Team
(56332) - logo i baner
Warsaw Mutants
(55379) - baner
KS Goldena
(162456) - logo i baner
J23 Club
(165955) - logo i baner
Чики-Чики-Чики-Да
(56221) - baner
KK Falcons
(163161) - logo i baner
LJno2
(165297) - logo i baner
FC Palermo
(163498) - logo i baner
Piaski Yellow Hornets
(55726) - baner
...oraz jeśli ktoś pamięta wszystkie wcześniejsze ozdoby drużyny Paranormal Investigators...
Tak jak wcześniej napisałem jest tylko jeden warunek, czyli grafiki są całkowicie
DARMOWE!!! Natomiast jeżeli ktoś poczuje chęć wynagrodzenia mojego znoju to oczywiście się nie obrażę
Rozumiem, że jest kryzys i nawet portfele managerów BB są teraz chudsze więc presji o wynagrodzenia nie ma.
Mam nadzieję, że chociaż część osób będzie zadowolona bo wiadomo, że wszystkich zadowolić się nie da, a ja, Panowie, od zadawalanie facetów (sorry Alicja) nie jestem...
- wszystkie wytyczne co do wyglądu logo i banera proszę wpisywać na forum
- w wytycznych powinno znajdować się: kolorystyka, tematyka logo, wszystkie napisy, które ma zawierać logo i baner
- linki do prac też będę wklejać na forum
- proszę o ocenianie w skali 1-10 moich prac (osobno logo, osobno baner)
- zespół, którego grafika w ocenie forumowiczów okaże się najlepsza otrzyma tytuł "Loty - Logo of the year" lub "Boty - Banner of the year"
...No to zakasuje rękawy...
Last edited by Tales at 11/6/2013 3:30:42 PM
Po pierwsze będę najlepszy, po drugie będę pierwszy
...