İyi oyunlar arkadaşlar, U21 milli takımımızın başına geçmek istediğimi buradan resmen duyuruyorum. Öncelikle kendimle alakalı ve daha sonra oyuna bakış açım ve takımımla alakalı bilgiler vermek istiyorum. 19 yaşındayım ve bir üniversite öğrencisiyim. Yani her öğrenci gibi zamanımın çoğu boş oluyor, ben de bu zamanımın bir kısmını BuzzerBeater oynayarak geçiriyorum.
Oyunu 5. sezondan beri oynuyorum ama küçük yaşlarda oyunu tam kavrayamadığım için belli bir süre ara vermiştim. Biraz daha büyüyüp ve oyunu daha iyi kavramaya başladığımı anlayınca 11. sezonda oyuna tekrardan dahil oldum. Takımım şuan Türkiye 2. lig 3. grupta ve geçen sezona göre daha iddialı bir takım. Amacımız her takımın olduğu gibi TBL'de kalıcı bir yer edinmek fakat bu yolculukta, yolculuğu tatlı hale getirmek için genç oyuncular yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.. Hem kendi takımımıza hem de ülkemiz milli takımlarına fayda sağlayabilmek için. Buna paralel olarak 3-4 sezonda bir yeni genç oyuncular alarak ben de bu yolculuğu kendi dünyamda tatlı hale getirmeye çalışıyorum.
Oyunda son iki sezon boyunca scout görevini sürdürmekteyim. Kendi tecrübelerime güvenerek adaylığımı resmen duyuruyorum. Diğer adaylara da şimdiden başarılar, U21 milli takımı için en yararlı kim olucaksa inşallah seçimi o kazanır. 26. sezon ve yeni yıl hepimize daha güzel, daha mutlu, daha eğlenceli günler kazandırsın. Tekrardan herkese iyi oyunlar.
Sakarya Devil's Menajeri
Dednat