Flumpinka:
1) Je to možnost jak zkusit získat manažery, ale tohle by měl být i zájem celé komunity a nejenom NT trenérů i když ti by měli mít asi největší podíl na tom po BB (a možní GM). Já sám přitáhl už 3 lidi. Bohužel dnešní doba je taková, že tyto hry pomalu upadají a myslím, že pokud to není novinka nebo nějaký extra nový update, tak moc nových lidí to nepřitáhne. Navíc mám obavu, že až na jaře spustí jiná firma svého manažera, tak zde bude ještě větší úbytek manažerů.
2) Ano je to především způsobeno námi trenéry, ale když já projevil snahu, tak žádná odezva nebyla. Když jsem se vrátil k externímu fóru, kde se lidi mohli dozvědět taktiku dopředu a mohli se k ní vyjádřit, tak to četl 1 člověk. Minulou sezónu jsem tu dával na fórum návrh tohoto konceptu, abychom ho prodiskutovali. Krom Rwystyrka a Macorse tam nepadl pořádný návrh. Pouze jste se zeptali na otázky nebo zkritizovali rovnou, ale nikdo pořádně nic nenavrhl jak U21 zlepšit a měli jste k tomu tam příležitost ať už k tomu návrh nebo obecně. Jasně jsem projevil snahu o diskuzi k U21.