Mikhailnak
Szerintem ebbe nagyon ne menjünk bele.
Nagyon hülyének érzem magam miatta.
Őszintén mondom mindenkinek. Aki nekem meg tudja tervezni egy multis játékos edzését 3 szezonra előre, majd további 5 szezonig, és meg tudja mondani, hogy melyik héten milyen skilleket fog lépni a játékosom, és hogy mit fog elérni 27 éves korára az kérem vegye fel velem a kapcsolatot! Nagyon szeretném elsajátítani azt a tudást amit az illető birtokol. Ez az igény merült fel a részemről az illető felé. ezt most is fentartom
Ha már ilyen nyilvánosan jelezted amit íme a levelem amit kapott tőlem!
Szia!
Először is gratulálok és köszönjük. Küld el a skilleket most hogy áll kérlek. Szeretném, ha kv-t kapna a srác. Ha kérhetem minden lépést jelezz nekem, minden héten. Ha gond van (sérülés nincsenek meg a percek stb stb) azt is jelezd nyugodtan kiagyaljuk mi legyen. Ha van valami igényed,kérésed azügyben, hogy most vagy a jövőben milyen edzést akarsz tudsz adni neki, rugalmas vagyok megbeszélhetünk bármit. Ha megvan a kv 9 akkor 1-2 szint passz, és utána támadó tempó támadó 1:1 kéne majd neki. Ez megoldható lesz idén neked?
Üdv Dzsevasz
Ennyit kértem tőle! Kaptam a választ, hogy kv-t és bv-t szeretne neki adni. Szépen megkértem, hogy ha lehet a bv-t hanyagoljuk kezdetnek, meglátjuk, a kv hogy fogja húzni és elmondtam az érveimet is. Itt már nem értett egyet velem, elpazarolna 4-es bv felhúzására 7-8 hét edzést 18 évesen. Miért? Miután megkérdeztem, hogy szeretné-e tudni, milyen típusú játékost szeretnénk belőle csináltatni, megírta, hogy igen szeretné tudni, és azt is, hogy
Szia!
Igen szeretném látni!
Írd meg kérlek. Egy ütemtervet is kérek mellé mikor mit edzzel neki és hogy fog kialakulni ez 27 éves korára! Én kiszámoltam mit lehet és hogyan. Küld át és összevetjük. Nem szeretem a menet közben meglátjuk terveket.
Aladár
Erre egyszerűen nem tudok mit írni. Mit vetünk össze? Amit ő kimatekozott meg amit én kimatekoztam? Most őszintén nem értem az egészet. Azt állítjátok, ti tudtok számolni azzal, hogy:
-mikor milyen skillekre mennyi töredék edzés kerül, és mennyi plussz edzés van illetve lesz a fiúban egyes edzésektől?
-tudtok számolni azzal, hogy mi történik akkor, ha a skillek teljesen egybe vannak, és mi akkor, ha a kinti skillek elkezdik elhagyni majd a benti skilleket?
-tudjátok azt, a jobb edzővel mennyire súlyozottan fognak nőni majd a kieg és töredék edzések?
-és értem, hogy van a CP és más segéd progik, 80%-uk nem számol jól a mostani edzésrendszerrel, körülbelüli értékeket adnak meg, ami néha nagyon nem fedi a valóságot sajnos.
-igaz legenda potról beszélünk, de a skill maximumokat senki se tudja pontosan. 25-26-27 évesen Cimi az élő példa már alig lehet számolni rendesen a szintlépésekkel.
-a váratlan lépésekkel amik módosíthatják az egész edzéstervet hogy számoltok?
-mi értelmét látjátok annak, hogy megbeszélünk egy 3 éves tervet, és azt akár 4-5 hetente módosítjuk ha úgy alakul vagy úgy van rá igény?
-azt akarod mondani, hogy innentől kezdve alárendeli a teljes csapatát, és eredményességét ennek a srácnak? Nem fog számítani, ha kupa továbbjutás kéne, vagy feljutás, rájátszás, vagy valami olyan dolog jön közbe ami mondjuk egy 1 posztos edzés helyett akár 3-4 hétre 2 posztos edzésre kényszeríti a tulajt 6-7 szezonon keresztül? ha ez számít, mi értelme az egésznek, úgyis az igények írják majd flül, mikor mit tudunk és fogunk majd edzeni.
Feltettem a kérdéseimet, ez az, amire nem csodálkozol, hogy nem válaszolt!
Ez a van sapka a scouton vagy nincs sapka a scouton! Nem szeretem az ilyen játékokat. Ha nem azzal a programmal számolok, mint az illető és nem úgy jönnek ki a lépések, meg nem olyan töredékekkel számolok stb, akkor én leszek a hülye. Ha túlszámolom maga, akkor nem éri el, én leszek a hülye. Ha keveset számolok én vagyok a hülye, mert sokkal többet tudna elérni. Mindezt 5-6-7 szezonra lebontva. Totál úgy érzem, akármi a válasz hülyére vesznek!
Last edited by JoeBlack at 1/28/2014 8:51:22 AM