Няма да го бъде скоро. За тия плейофи предвижданията ми са да съм в първи рунд с Hannig (било аз като втори, било той), Свищов да останат извън топ 4 и да има мач между 'imeto & Jeki (на който искрено се надявам победителят да бъде 'imeto). С Hannig ще срещна сериозни затруднения, но надали е невъзможно да победя, ще си покаже :D Jeki не са ми по силите 100%. Тъкмо играх срещу тях с подбор само от най-добрите ми играчи ( че и на "Crunch time") и макар и да го водех през повечето време ме обърна много мазно накрая, което е deja vu от предния ми мач срещу него. Същата история беше - обрат в 4-тата четвърт. Тъй де, този сезон никакъв шанс да имам възможност да се изнеса нагоре, скоро също няма да го бъде (в близките няколко сезона). Дори и да го постигна това много лесно ще ме очукат във втора дивизия и пак ще падна надолу. Приятелски мач имаш когато пожелаеш, редовен играч съм, проверявам по n пъти на ден, но само ми пиши лично съобщение, че искаш мач (освен поканата, че списъка с желаещите scrimmage не го отразявам често) и си ти. Иначе ще ти покажа аз на теб кой е истинската батка :D Вие от БъСъ не сте фактор :p :D