BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
256429.2 in reply to 256429.1
Date: 4/1/2014 3:32:26 AM
Overall Posts Rated:
238238
Sveiki!
Esu Isrinktasis, NT skautas. Šį sezoną nusprendžiau stoti prie rinktinės vairo. Kadangi jau keturis sezonus ruošiau žaidėjus, galiu pasakyti, kad sieksiu aukščiausių tikslų.

Kuo galėčiau būti geresnis nei kiti treneriai:

1) Patirtis - dvi kadencijas dirbu NT aplinkoje, o ir patį BB jau daugiau kaip dešimt sezonų žaidžiu. Jaunesniais rinktinės nariais, kai jie dar nebuvo NT, rūpinausi aš, pvz.: J. Sriubiškiu, D. Sterbliu, A. Robužiu, taip pat šiuo metu rinktinėje nesančiu K. Zandovu.

2) Pažintys - Džiaugiuos, kad taip pavadinau :D žodžiu, esu susibendravęs su kandidatų ir kai kurių rinktinės narių (su jais labiau bendravo Scorpionas) menedžeriais, palaikom ryšį. Su visais galiu rasti bendrą kalbą ir dėl to labai džiaugiuosi, nes sezono metu susišnekėti dėl formos palaikymo yra vienas svarbiausių dalykų. :)

Rinktinės vizija:

Tikslai:

1) Kadangi rinktinėje vyksta kartų kaita, reikia pasirūpinti, kad ji vyktų pamažu, per daug neatsiliepiant į rezultatus (bet naujų veidų rinktinėje tikrai išvysite, pažadu :) ).

2) Žinoma, reikia siekti rezultatų. Mano tikslas - Pasaulio Čempionatas. Komanda tikrai pajėgi, reikia tik noro.

3) Šis punktas jau beveik pavykęs, bet vis tiek: norėčiau pasiekti glaudesnį U21 ir NT bendradarbiavimą, vadinamąjį rinktinių sujungimą. Taip galima pasiekti daug geresnių rezultatų :)

Štabas:

Štabe ruošiamės dirbti su Scorpionu, kaip ir ankstesniais sezonais. Kodėl noriu kad Scorpionas ir toliau dirbtų NT štabe? Todėl, kad per tuos keturis sezonus gerai susibendravome, iš jo daug išmokau. Jis yra sukaupęs milžinišką patirtį žaidime ir tai turėtų padėti :)

Sudėtis:

Parašau preliminarią sudėtį, tiesiog šiaip, dėl įdomumo. :)

Mažiukai (PG, SG, SF):
Taudvydas Caponis
Sergejus Rinkauskas
Baltrus Joselovičius
Daliukas Sterblis
Haroldas Vaicekevicius
Janys Sriubiškis
Antanas Malunavicius
Donardas Folomejevas
Kapitonas Timonovas
Kamilis Zandovas
Norbertas Diliavicius

Aukštaūgiai (PF, C):
Tomas Reklys
Merkelis Kolousovas
Linas Karmanovas
Timuras Rindeikis
Linas Šašys
Mantvilas Orlinskas
Andrius Krovšas

Tai tiek, ačiū už dėmesį, pažadu, jei išrinksit, nenuvilsiu! :)

From: Arnas
This Post:
00
256429.3 in reply to 256429.2
Date: 4/1/2014 7:45:17 AM
Overall Posts Rated:
228228
Kadangi buvau vienas is tu, kurie kritikavo dabartinius trenerius del prastu rezultatu, todel kandidatuodamas pareiskiu, kad tokie rezultatai negali kartotis, turim stipria komanda ir musu negali tenkinti vos kelios pergales bei vienos taktikos naudojimas.
Isrinkite mane ir rinktine suzydes kitom spalvom. Atejo laikas laimeti, uz Lietuva vyrai.