Salutare tuturor,
Dupa cum am zis acum cateva saptamani, candidez pentru un nou mandat la NT. Imi doresc sa continui reconstructia ce a inceput acum 2 sezoane.
Permiteti-mi sa ma prezint in fata celor ce inca nu ma cunosc - Sunt un manager francez, am aproape 35 de ani, iar sotia mea este romanca ...deci pot spune ca sunt pe jumatate roman. Sunt managerul echipei G&G Invaders in Liga a III-a franceza. Prioritatea echipei mele de club este sa antrenez jucatori romani pentru Nationala mare si U21.
Am avut deja 2 jucatori care au facut parte din U21, iar acum il antrenez pe Corneliu Nicula pentru postul de SF (Extrema) la NT.
Nationala mare a Romaniei este a 2-a echipa de care m-am ocupat, prima fiindca cea a Moldovei U21 in sezoanele 20-21 unde am avut rezultate bune. Incepand cu sezonul 22 am facut parte din staff-ul Romaniei, iar de NT ma ocup inca din sezonul 26.
Obiective:- sa continui progresele. o noua ciclicitate a inceput acum 2 sezoane, cativa jucatori tineri au intrat in lot, iar altii deja au devenit jucatori cheie. Am avut rezultate foarte bune sezonul trecut si sunt sigur ca vor continua, chiar daca in Campionatul European este o competitie acerba (cele mai bune 16 echipa ale Turneului de Consolare au provenit din Europa). In sezonul 28 vom avea 2-3 jucatori foarte buni care vor fi excelenti pentru NT, acesta va fi un pas important pentru dezvoltarea echipei.
- sa incerc sa fac jucatorii romani cu potential bun sa fie antrenati in Romania - este un interes general al NT. Exista deja cativa tineri jucatori care sunt antrenati aici si as dori sa continuam in sensul asta. In fiecare sezon multi jucatori de valoare se pierd pe drum fiindca nu sunt antrenati corespunzator. Avem cativa jucatori care sunt foarte bine antrenati in strainatate, am o relatie foarte buna cu managerii lor (pe cativa dintre ei ii urmaresc de aproximativ 5 sezoane) insa nu e suficient.
- sa continui munca ce consta in a avea o diversitate in lot. Momentan avem o echipa orientata catre o anumita tactica, nu prea avem alte solutii si mi-as dori ca pe viitor sa avem de unde alege. Asta va fi interesant si poate chiar obligatoriu, datorita caracteristicii GDP. Exista si cativa jucatori de 21-22 ani care ne pot aduce diversitatea asta pe viitor, insa trebuie insistat asupra lor.
- sa incerc sa dezvolt spiritul de comunitate cat de mult pot ... si cu ajutorul altor manageri care inteleg ce reprezinta asta.
Staff & Organizare:- ca si in ultimele 2 sezoane, vor fi implicati cativa manageri in aceasta munca pentru NT. Desigur... colaborez strans cu Boston Celts - managerul selectionatei U21 a Romaniei. Ne intelegem bine fiindca avem aceleasi puncte de vedere si cam aceleasi obiective. Remus, MCMXC a.D. si Soimul (cand are suficient timp la dispozitie) ma mai ajuta cu opinii si sfaturi asupra tacticilor fiecarui meci, etc.
- evident, invit pe oricine este interesat de nationala sa ma contacteze, sunt pregatit sa impartasesc orice informatie sau parere cu managerii motivati sa ajute. Avem un forum extern dedicat pentru echipe nationale.
(http://bbromania.bbconcept.net/)- de asemenea voi incerca sa comunic cu voi mai mult decat am facut-o pana acum. Voi organiza un alt concurs de pronosticuri (dat fiindca ca cel din sezonul anterior a avut succes), dar voi dori sa testez si cateva idei noi (de exemplu in ceea ce priveste statisticile). Incurajez sa ma contacteze toti managerii care sunt dispusi sa ofere un pic din timpul lor.
Multumesc mult.
Hai Romania!