Witam Wszystkich serdecznie
Zacznę od podziękowania za swoją prace ustępującemu selekcjonerowi bo mu się całkowicie to należy, zrobił wynik i mam nadzieję że ja będę w stanie mu dorównać
Bardzo dziękuje za głosy poparcia i wszystkim tym którzy poparli moja kandydaturę bardzo dziękuje i obiecuje że zrobię wszystko co w mojej mocy aby nie poczuli się zawiedzeni. Ci którzy nie są przekonani co do mnie też mogę obiecać że będę chciał ich przekonać moja pracą i wynikami. To na tyle na razie z obietnic
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Moim marzeniem jest doprowadzenie do tego żeby w otoczeniu kadry było jak najwięcej osób bo sądzę że grupa ma większy potencjał niż jednostka i jest w stanie osiągnąć więcej. Od dłuższego czasu widać że więcej osób odchodzi od BB niż nowych przychodzi, brak świeżej krwi. Patrząc na ostatnie wybory głosów jest najmniej w historii, czyli jakby nie patrzeć zaangażowanie jest coraz mniejsze, nad czym osobiście ubolewam, gdyż pamiętam wybory w których decydował jeden głos a na forach toczyła się bardzo ożywiona dyskusja. Czy uda mi się pobudzić wiecej osób do życia czas pokaże.
Zachęcam do tego że jeśli komuś wpadnie jakiś pomysł do głowy dał znać, może uda nam się go zrealizować
Nie mam doświadczenia w prowadzeniu kadry ale postaram sie to jak najszybciej nadrobić, mam za to doświadczenie w prowadzeniu młodych zawodników i bardzo chętnie będę służył radą i pomocą każdemu kto się do mnie zgłosi.
Na tym na razie zakończę i biorę się do roboty
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Pozdrawiam wszystkich
boro