Asa cum v-am obisnuit va urez un calduros: "Bine ati venit in Sezonul 27!"
Vom juca sezonul acesta turneul de consolare. Este(cel putin teoretic) turneul mai putin competitiv, la care am reusit cu alte ocazii sa ne afirmam intr-un sens pozitiv. Inca nu ne cunoastem adversarii, deci despre ei vorbim putin mai tarziu.
Cat despre noi, as putea spune ca stam destul de bine. Avem in lot 4 jucatori cu potential mare, dintre care as putea sa zice ca 3 din ei au sanse modeste de a continua in viitor la nationala mare. Stam foarte bine la capitolul conducatori/aruncatori, ceea ce nu imi amintesc sa se mai fi intamplat vreodata.
Avem noua optiuni pentru aceste pozitii, sa speram ca vom avea parte si de meciuri bune din partea lor si vom reusi sa ii valorificam. La oameni mari avem lacune puternice, insa cu un pic de noroc nu vom resimti prea tare acest aspect.
Asteptam cu interes sa aflam ce adversari avem, si mai putem discuta atunci despre obiective.
Sezonul trecut a fost un dezastru cu privire la draft si investitia in jucatorii de 18 ani. Daca sezonul 30 merge conform planului, generatia pe care o pregatim va vedea deja minute de joc in sezonul 29.
Este primul sezon pentru jucatorii generatiei din sezonul 30! Va rog sa ma contactati cei care aveti jucatori de 18 ani si doriti sa antrenati. Va rog frumos cei care nu aveti interes sa antrenati, vindeti! Orice jucator de 18 ani aveti, chiar si cu potential 6, puneti-l la vanzare. Saptamana asta inca nu este prea tarziu. Este foarte important sa nu irosim antrenamentele. Orice intrebari, nelamuriri, sugestii, plangeri, stiti unde ma gasiti:)
Hai Romania!
Last edited by Boston Celts at 4/7/2014 10:22:56 AM