Siemanko
Trzeba przyznać, że play offy w tym sezonie zapowiadają się niezwykle ciekawie. Nie pamiętam tak zaciętego sezonu regularnego od dawna. Na pierwszy rzut oka faworytem jest drużyna Bulgoty, ale myślę, że nie będzie miała łatwej przeprawy w finale swojej konferencji z Dencer Nuggets lub Fenicją. Tym bardziej, że z tego co widzę przebudowują skład. Jeśli chodzi o konferencje w której występuje mój team Dywania Trzepanów też doszukiwałbym się niespodzianek. Obecny lider tabeli może mieć problem z awansem do wielkiego finału ze względu na dość wąski skład. Za plecami czai się Team Basket Wielichowo oraz nieobliczalny Znicz Kłobuck. Ja będę walczył o wejście z 4 miejsca do play off, niestety zawiesiłem trochę na początku sezonu i teraz muszę nadganiać. Jeśli uda się wejść ( a chyba się uda jeśli nagle Zgórniacy nie sprowadzą jakiegoś kozaka do drużyny), też podejmę rękawice w walce o tytuł. Dużo się jeszcze może zmienić, ktoś może się wzmocnić, ktoś zbankrutować :D (czego oczywiście nie życzę ) Czekam z niecierpliwością na rozwój sytuacji oraz na wasze opinie na temat rozgrywek. Obudźmy trochę to forum :D
Pozdrawiam !