BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
260323.2 in reply to 260323.1
Date: 7/8/2014 2:27:16 PM
Overall Posts Rated:
167167
Sveiki visi, kaip ir žadėjau praeitą sezoną kandidatuoju į U21 trenerio postą, niekam nepaslaptis, kad dalyvavau MiG'o , Ptycos štabe. Su jauniais dirbu jau 6-8 sezonus U21 rinktinės štabe, taip pat 2 sezonus praleidau ir NT štabe valdant RaXenel. Treniruojant jaunius skambiausia išauginta karta kogero buvo 25 sezone, kuomet turėjome viena stipresnių visų laikų Lietuvos jaunių rinktinių, nuo to laiko stengiaus dar labiau ir viliuosi jog pasieksime dar aukštesnius rezultatus. Būtent šį ir kitą sezoną žais mano treniruojamos kartos. Trumpai apie mano asmeninę patirtį Buzzeryje: Žaidžiu nuo 8 sezono pabaigos, aukščiausia pasiekta lyga - II. per ta laikotarpi teko pakeisti ne vieną komandą, neslėpsiu teko ir gaut banų, tačiau tai sena neigiama praeitis, prie kurios neketinu grįžt ir mūsų štabas dirba vieno bendro tikslo link, štabas pritarė mano kandidatūrai ir išreiškė palaikantys [Arnas, MiG, Ptyca]
O čia keli mano atsakymai užbėgant už akių:
Ką keisčiau būdamas treneriu? keisti nieko nekeisčiau, dirbtume toliau skautindami, treniruodami jaunius bei kontaktuodami su jų savininkais, galbūt nebent tolygiau paskirstyčiau treniruotes, kad visi gautų šį tą patreniruot.
Tikslai: Europos čempionate visu pirma patekimas į antra etapa ir jame užėmimas ne žemesnė nei 3 vieta. Paguodos turnyruose/Pasaulio čempionatuose tikslas Finalinis ketvertas.
Jei kas nors liko neaišku ar pamiršau paminėti, klauskite debatų temoje.

Pagarbiai. Ž.Obradovič.

From: Robas15
This Post:
33
260323.3 in reply to 260323.2
Date: 7/11/2014 8:34:56 AM
BC Tobis
IV.9
Overall Posts Rated:
1717
Tai va sveiki visi Buzzerio myletojai,turbut daugelis mane zinote kaip komandos BC Tobis vadova arba nezinote:).Megstu pastovuma todel ilgai sedziu IV lygoj,vistiek pastebejau kad buzzeris metai is metu praranda populiaruma Lietuvoj tai balsuokit uz mane tiesiog seip sau nieko neprizadu kaip daro kiti nes cia nieko ir neimanoma prizadet.
Visiem sekmingo jauniu auginimo:)