Прав си за заплатите, не и за измъчената победа. Знам много добре какво мога с колко. Промотирал съм се многократно като отбора с по-малки заплати, както и съм побеждавал неведнъж отбори с двойно по-големи заплати. 2.1 и 2.2 винаги са били най-слабите лиги, както и лявата половина на А. Няма кадърен мениджър в играта да не знае това, но повечето тактично ще си замълчат, за да не обидят обидчивите колеги. Като този от поста по-горе, който с 2-3 сезон в А и спечелена купа явно още не са му много ясни нещата. Който му е гласувал за поста, му пожелавам скорошно излизане от най-слабата 2-ра.
До края на седмицата ще уволня едното прасе, което без контузията щях да му взема половин милион, и ще продам национала, колкото да излзяа на нула. Ще си оставя последното прасе, макар че с двама тежки по 50К заплати бих бил значително по-силен отколкото с център със 160К заплата. Така че хич няма да съм страшен и без домакинство на финала трудно ще се класирам. И който не е разбрал в момента не си го меря с 30-те активни мениджъри в БГ (от които има няколко по-добри от мен), а с над 1000 колеги от цял свят в Утопия.