Kao sto znate,osvajanjem Utesnog turnira postali smo po 1. put u istoriji domacini Evropskog prvenstva. Stvarno sjajna stvar i privilegija. Grupe su izvucene,prilicno sam zadovoljan. Raspored je dobar.
Veci problem za nas smo mi sami. Mnogi misle da cemo se prosetati kroz prvenstvo zbog domacinstva. Velika greska! Ova generacija je puna problema. Ne znam ni odakle da pocnem. Najpre slab izbor igraca,kao sto vidite na google discu, ima par vec sada kvalitetnih igraca ali konkurencija je kilava. Pogotovo pod kosem,u odnosu na proslu sezonu,ovi sada igraci ni izbliza nemaju takav kvalitet. Sledeci problem je neiskustvo i neozbiljnost menadzera tih igraca. Malo slusaju,malo ne slusaju,minute igraca za sada ne odrzavaju ni izbliza na zeljenom nivou i to ce sve uticati na formu igraca. To su sve ogromne prepreke da bi se formirao zeljeni tim i pucalo na neko zlato. Takodje kapiten Marelic je ostao kod Laleta,a to nije dobro. Vise se ne uklapa tamo u trening,a ja zaista ne mogu da verujem da decku niko nije poslao poruku da je zainteresovan i da se dogovore oko cene. Sramota za zajednicu!
Za sada je stanje takvo kakvo je,ukoliko ne krene alarmantno da se menja,nece ovo izaci na dobro. Domacinstvo je tu ali bez kvalitetne saradnje nema tu rezultata. Naravno,ambicije su visoke jer moraju da budu takve. Medjutim bice ovde mnogo znojenja jaja da bi se unapredila trenutna situacija.
Ja bih vas jos jednom podsetio da mozete da imate uvid kako u trenutnu U21 selekciju,tako i u ostale mladje igrace,rasporedjene po skautima za pracenje. Tako mozete i sami da nadjete svog trenirca,trazeci po zeljenim pozicijama i kriterijumima. Adresa je :
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ajb2Is5hyc3VdHNGTFVxUF90NURqdXFOR1FtUGN6VWc&usp=drive_web#gid=3
a vi treba da mi posaljete vas gmail u moj BB-mail. To je jedini nacin.
Sada samo za skaute obavestenje. Svi cete ostati na svojim ''radnim mestima'' iako imam neke zamerke koje cu sa vama prodiskutovati u narednim danima,a sa nekima vec jesam. Dobili ste spisak sa igracima,i dalje su obojene ocene. Morate vi sami da ih promenite u crno jer ako ja to uradim necete moci da bojite dalje. Verujte mi. Dakle obelezite polja,conditional formatting i text color crna boja. Nemojte da vam se mesa napredak igraca iz prosle i ove sezone.
Takodje potreban je jos jedan skaut za pracenje bekova od 18 godina. Znam da ima par vas zainteresovanih. Neka se jave oni koji imaju iskustva sa treningom spoljnih igraca.
Toliko o uvodu u novu sezonu.
Last edited by krmelj at 7/20/2014 9:28:48 PM