Záleží jestli tě bude skaut kontaktovat (
měl by, minimálně se tě zeptat, jak na tom ti hráči jsou a třeba ti napíše, že ta 1/2 sezóna ztráta už je hodně a jsou bez šance reprezentovat U21), pak by ses měl řídit jeho instrukcemi, co trénovat a koho trénovat. Pak by tví hráči mohli reprezentovat naší zem a pak za odměnu získáš nějaké drobné do kasy (
Suvenýry) a třeba i dobrý pocit, že jsi pomohl naší zemičce v této hře k lepším výsledkům.
Tento odkaz ti určitě pomůže
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr.... Možná ze začátku bych ti doporučovat nějaký dvoupostový trénink (
budeš ze začátku trénovat 6 hráčů nebo můžeš třeba i 7/8 hráčů, ale někteří nebudou mít 100%záběr tréninku (odehrají méně než 48 minut na jednom z trénovaných postů): Jeden na jednoho (
1na1) či Střelbu PG/SG můžeš klidně dát SF/PF, i když to je stále 1na1 či Střelba, tak ty schopnosti může vylepšovat jiné či rychleji/pomaleji (viz. odkaz, který jsem poslal) Jak často měnit trénink, tak to záleží na tvém pocitu, jestli už jsi spokojen či nikoliv. Čím více hráčů trénuješ, tím větší problém, kdy si máš říct stačí a jít vylepšovat něco jiného, protože někdo může mít přihrávky na 1 a druhý na 8 a nechceš toho jednoho hráče na 1, ale trošku mu to vytáhnout. Tak to třeba potrénuješ 2-3 týdny ať to má na vyšším levelu, ale vše se odvíjí od toho kolik odehraje za týden + jak kvalitní je trenér. (
4 level je úplně v pohodě, na 5 level musíš mít okolo 600K, aby neměl moc vysoký plat)
Do PR bych moc neinvestoval, nemá moc velký vliv. (
já mám 2lvl, tak jako doktora)
Hráče zatím není potřeba kupovat. První zredukuj ten tvůj počet na těch +/- 12. Nech si tam ty hráče, které chceš trénovat a pak nějaké kvalitní. (
i když mají třeba horší potenciál či vyšší věk) Můžou ti nějakou sezónu posloužit a pak je vyhodíš.
Skauting - máš 5 bodů, ale nemusíš je využit tuto sezónu, ale třeba další nebo za 10 sezón. Využil bych ji, až budeš na 6.-8. místě. (
čím si hůře postavený v tabulce, tím dříve si vybíráš hráče)