Αναφέρεσε στο Ελληνικό φόρουμ και γενικά για το παιχνίδι...
Ας αναλύσω το 1ο κομμάτι
Και επειδή διαφωνώ με τις συνωμοσιολογίες, είμαι πεπεισμένος πως η διάλυση του φόρουμ οφείλεται στο ψώνιο, τον εγωισμό και την ανωριμότητα (δεν ξέρω αν επιτρέπονται κάποιες λέξεις γι' αυτό και δεν τις λέω).
Θα συμφωνήσω,προσθέτοντας πως αυτοί είναι κάποιοι (όχι όλοι) από τους λόγους της διάλυσης του φόρουμ
Κάτι που παρατήρησα και δεν μου αρέσει καθόλου είναι:
Ένας νέος μάνατζερ έχει μια απορία και υπάρχουν 100 άτομα online και δεν μπαίνει κανένας στον κόπο να βοηθήσει,πρέπει να μπούνε 3-4 συγκεκριμένα άτομα για να τους βοηθήσουν??Προσωπικά εμένα είναι ευχαρίστησή μου να βοηθώ τους νέους μάνατζερς
Ένα ποσοστό της Ελληνικής κοινότητας δεν έμπαινε ποτέ φόρουμ για διάφορους λόγους
Ένα άλλο ποσοστό είναι αυτοί που έμπαιναν και τώρα δεν μπαίνουν λόγω έλλειψης χρόνου
Άλλοι απλά είναι θεατές
Άλλοι αδιαφορούν και δεν τους νοιάζει τι γίνεται στο φόρουμ και το μόνο που κάνουν είναι να διαφημίζουν τους παίχτες που βάζουν προς πώληση
Άλλοι σταμάτησαν από το φόρουμ γιατί κάποιος τους είπε κάτι και τους πείραξε
Γενικά υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι...
Αδικαιολόγητοι είναι αυτοί για τους λόγους που ανάφερες και αυτοί που έχουν τον χρόνο και δεν μπαίνουν στην διαδικασία είτε να απαντήσουν σε μια απορία είτε να λάβουν μέρος σε συζήτηση....
ΑΛΛΑ δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να συμμετάσχει...
Υ.Γ Εφόσον βλέπεις ότι το φόρουμ είναι νεκρό,μπορείς εσύ να πάρεις την πρωτοβουλία να ανοίξεις ένα ενδιαφέρον θέμα έτσι ώστε να έχει κίνηση το φόρουμ...Φιλική συμβουλή ;)