BuzzerBeater Forums

BB România > Playoff si playout

Playoff si playout

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265884.4 in reply to 265884.3
Date: 1/6/2015 2:30:45 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
eu voi vorbi din punctul meu de vedere, adica ce posibili adversari voi avea in RBBA.
DIV II.1
Boston pare favorit in fata lui Bocsa. Bocsa e in cadere de cateva sezoane. M-am batut cu el in div III si am pierdut, nu stiu ce a patit. South Town semifinalista cupei are locul asigurat in finala. Cine va castiga mie greu sa zic. Ambele combatante au experinta RBBA si echipe cu jucatori buni, deci cred ca norocul va decide. Cine va ghici pe cine, si cine face mai putine greselii, si nu in ultimul rand accidentarile.Oricare din ei promoveaza si ajunge in conferinta rosie imi va da dureri de cap.
DIV II.2
Intre Zalau si Titirez va fi interesant meciul. Titirez are experinta RBBA dar are un lot mai slab. Il creditez pe Zalau cu prima sansa dar nu il desconsiderer nici pe Titirez. Reghin 90% va juca finala, iar oricine intalneste acolo vor fi meciuri de foc. de la voi vreau pe cineva in conferinta mea:P. Fara suparare de inexperinta RBBA va conta.
DIV II.3
Star VS Snow. Greu de spus cine merge mai departe. au loturi de valori apropiate. Star are avantaj acasa plus experinta RBBA care cantareste destul. Cred totusi ca Star are 65-70% sanse de castig.Purmo VS Quasars, ar parea ca Purmo are un avantaj destul de mare, dar din experinta meciurilor jucate cu echipa constanteana(3 RL match plus unul de cupa sezonul acesta) va fi un meci de care pe care. Daca e sa vin cineva de aici pe Purmo sau Snow, l-as vrea, din considerente de lipsa experinta. aici e greu de spus ca sunt 2 favoriti si 2 care sunt aproape de favoriti, oricine poate promova. Imi doresc foarte tare daca promoveaza Quasars sa se duca in partea cealalta, pentru ca nu cred ca ma va ierta pentru meciurile de retrogradare, avand in vedere ca era obisnut sa le castige si sa se mentina, plus ca in Cupa a trebuit sa ma intrebuintez serios sa castig.
DIV II.4
Zulus VS GangstaStars, desi zulus are avantaj de teren cred ca GangstaStars va trece mai departe. CSU VS Wild Cats in mod normal as zice CSU din motive de teren si echipa, dar pe Wild Cats l-am vazut in RBBA si l-am intalnit in Cupa si a trebuit sa joc la potential maxim sa fiu sigur de victorie in conditiile in care era diferenta clara de lot. Deci meciul oricui. De fapt parerea mea e ca aici se joaca de fapt finala. Wild Cats inca o echipa pe care nu o doresc in conferinta mea.
RBBA
BC Constanta a castigat fara probleme si ramane la latitudinea lui daca vrea sa joace 3 meciuri.Sincer ma bucur ca e asa pentru ca daca Delta mai ramanea un sezon cine stie ce idei ii veneau. Capacitate financiara si experienta are. Ii mai trebuia doar sa isi doreasca. In definitiv e unul din catigatorii RBBA. Cati sa pot mandri cu asa ceva? Cupa e un trofeu si el greu dar sunt mai multi care l-au catigat de-a lungul timpului. Ma bucur si ca Carbo s-a hotarat sa restructureze, un adversar mai imprevizibil ca el este doar Defenders.
Justice VS Jibou e neclar. Singurul lucru clar e ca Jibou a trantit meciul. Mai departe nu stiu daca incerca sa le castige pe celelalte 2 sau vrea in liga II. O mentiune, daca Justice nu avea echipa plina de accidentari cred ca eu eram pe 6 acum, sau in orice caz nu cred ca mai castigam Cupa. Playoff-ul nu prea ma intereseaza din moment ce nu sunt in el:D
Ramane sa mai zic cate ceva dupa ziua de sambata.

Last edited by Iwillsurvive at 1/6/2015 2:35:12 PM

This Post:
00
265884.6 in reply to 265884.5
Date: 1/8/2015 3:03:43 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
eiii!!! te subestimezi, bine iar eu am exagerat. avand avantajul de acasa as zice ca sansele sunt 60-65% de partea ta.

This Post:
00
265884.8 in reply to 265884.6
Date: 1/8/2015 1:18:11 PM
Overall Posts Rated:
44
Mă simt negociat ca la piață, cine dă mai mult :D Oricum obiectivul din acest sezon l-am atins de acum câteva etape, iar de atunci tot ce câștig e ca un bonus pentru mine. Nu țin neapărat să trec mai departe, nici nu merit, dar mi-aș dori să câștig doar pentru "prea exaltatul" prognostic de 90% in defavoarea mea ;)

This Post:
00
265884.9 in reply to 265884.8
Date: 1/8/2015 1:27:05 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
foarte bine ca ti-ai atins obiectivele si foarte bine ca vrei mai mult, chit ca e ca sa-mi dai mie peste nas:D. intre tine si joker e diferenta de valoare. dupa antrenament in functie de forme as putea sa mai ajustez din ala 90% sau chiar din 60-65%. aproape totul se reduce la formele care le veti avea dupa antrenament.

This Post:
00
265884.10 in reply to 265884.4
Date: 1/8/2015 3:02:39 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
Ma bucur si ca Carbo s-a hotarat sa restructureze, un adversar mai imprevizibil ca el este doar Defenders.

o iau ce pe un compliment (gushing)