Μετα την αποχη των τελευταιων εβδομαδων λογω φορτου εργασιας,ειμαι και παλι εδω για να συνεχισουμε το μπλα μπλα.. :P,κατα ενα ποσοστο επεσα μεσα για την ομαδα που τελικα δεν τα καταφερε στους τελικους,και η οποια για εμενα δεν ηταν εκπληξη,μιας και ειχε αξιολογο roster,ηταν ομως ατυχη με τον τραυματισμο του ενος απ τα βαρομετρα της,οπως και οτι πιθανον να εκανε λαθος επιλογη στο καθοριστικοτερο match.Φυσικα μεγαλο ρολο επαιξαν και οι αγωνιστικες καταστασεις αλλα και η διαφορα ενθουσιασμου!To σιγουρο ηταν ενα,η Aριδαια δεν ηταν ατρωτη και νομιζω την παραεκτιμησατε,ισως απλα με τις συγκιριες τραυματισμων,αγωνιστ καταστασεων κλπ ηταν και ο ρολος που κερδισε την ανοδο(προσωπικη αποψη παντα).Στα δικα μας τωρα,ξεκιναμε παλι μια νεα season,ακρως ανταγωνιστικη για μια ακομη φορα με αξιολογες ομαδες και δυναμικους managers.Φετος εχω μια διαισθηση οτι θα δουμε και αρκετες εκπληξεις.Καλως ηρθαν τα νεα παιδια λοιπον και ελπιζω αυτη τη season να δουμε ακομη πιο συγκλονιστικα match (εκτος τα δικα μου βεβαια) :P