Salutare!
Dat fiind ca suntem deja cu totii pe meleaguri cunoscute am sa evit sa fac un discurs prea lung. 3 din ultimele 4 mandate la U21 am fost la carma nationalei mici. Din punct de vedere al rezultatelor au fost suisuri si coborasuri, insa de fiecare data am incercat sa avem un minim de jucatori care sunt antrenati si care pot fi de folos mai apoi comunitatii, in primul rand, si mai apoi poate la NT.
Intreaga comunitate BB este in scadere, iar comunitatea noastra nu face exceptie. De cand am luat prima data nationala cred ca am pierdut si 150 de useri. Pe ultimele 2 mandate de U21, macar 50. Dat fiind aceasta situatii, probabil temporare, a jocului am decis sa sacrificam rezultatele anumitor generatii de jucatori, si sa reusim sa ne concentram fortele pe un anumit sezon, dat fiind ca dureaza aproximativ un an de zile un proiect de jucator de U21, iar un proiect de NT dureaza 2-3 ani.
Astfel, am ajuns la proiectul "Sezonul 30" pe care il avem astazi in fata. Asteptarile mele vis-a-vis de rezultate erau mult mai mari, insa nu pot spune ca sunt dezamagit. Avem astazi in lot 6 jucatori de 21 de ani cu potential 9+, care cu putina atentie pot fi utili mai tarziu pentru Nationala Mare. Asa ca proiectul acesta a facut bine si la viitor.
Intentia mea este sa continui treaba, intocmai in aceasta maniera. Am sa incerca ca in fiecare generatie de jucatori, sa reusesc sa salvez macar 2-3 jucatori cu potential bun, iar o data la 3-4 generatii, sa putem sa construim un lot care sa fie si competitiv.
Pentru orice intrebari, chiar va rog sa mi le adresati pe threadul de dezbateri.
Numai bine si Hai Romania!