BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jase
This Post:
00
269282.3 in reply to 269282.2
Date: 4/28/2015 3:40:00 PM
.:Champions BC:.
III.14
Overall Posts Rated:
217217
Second Team:
.:Champions BC:. II
Χωρίς πολλές φανφαρες και μεγάλα λόγια, δηλώνω υποψηφιος για τη θέση του εθνικού προπονητή. Καθότι από τους παλαιότερους ακόμα ενεργούς χρήστες (σεζόν 3!) διαθέτω εκτεταμένη εμπειρία στο παιχνίδι και στη διαχείριση δυναμικού. Τιμήστε με με την ψήφο σας και υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για την Εθνική. Ευχαριστώ.

This Post:
33
269282.4 in reply to 269282.3
Date: 4/28/2015 5:00:19 PM
Μετεωρα B.C.
II.3
Overall Posts Rated:
816816
Second Team:
Avengers B.C.
Kαλησπεριζω την ελληννικη κοινοτητα του buzzerbeater. Μετα απο ενα διαλειμματακι 2 σεζον απο τις εθνικες αποφασισα να βαλω υποψηφιοτητα για την μεγαλη Εθνικη ομαδα. Φυσικα υπηρχε αυτες τις 2 σεζον επικοινωνια με καποιους παικτες σχετικα με προπονηση με μανατζερ που τους γνωριζαμε απο παλια.

Μαζι μου θα ειναι ο αχωριστος παντα τεραστιος(terastiousp) και ο zero4(PAOK4) 2 εξαιρετικα παιδια. Τον τεραστιο μαλιστα ειμαι σιγουρος οτι τον γνωριζετε απο την εθνικη νεων.

Οσο για το πλανο που θα ακολουθησουμε σε περιπτωση εκλογης μας, η φιλοσοφια μας δε θα αλλαξει καθολου. Θα ακολουθησουμε το προτζεκτ που εχει ξεκινησει εδω και μερικες σεζον και ολα θα γινονται σε συννενοηση με την εθνικη νεων ωστε να υπαρχει μια σωστη συνεχεια . Στοχος πανω απο ολα ειναι να παραγουμε σωστους παικτες ωστε να ανεβασουμε επιπεδο και να γινουμε πιο ποιοτικοι. Με τα παιδια της νεων αλλωστε γνωριζομαστε και ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει εξαιρετικο κλιμα για μια αψογη συνεργασια.

Δε θα σας κουρασω περισσοτερο. Αυτα τα λιγα απο εμας. Καλες εκλογες να εχουμε και καλη σεζον 31.

This Post:
00
269282.5 in reply to 269282.4
Date: 4/29/2015 5:13:01 AM
Overall Posts Rated:
2626
Καλημέρα σε όλους και καλή σεζόν να έχουμε. Είμαι ο παλιός nikos123456 για όσους θυμούνται. Σεζόν 20, είχαμε προσπαθήσει πάλι με το επιτελείο μου να πάρουμε στα χέρια μας την εθνική και να την πάμε ψηλά, δυστυχώς είχαμε την ατυχία να προσπαθούμε σε μία πολύ δύσκολη σεζόν, αφού εάν δείτε το αντίπαλο επιτελείο ήταν αρκετά ισχυρό, πράγμα το οποίο αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα. Μετά από ένα διάστημα αποχής επέστρεψα και είμαι διαθέσιμος ακόμα και για κάθε είδους συνεργασία, αρκεί να βοηθήσουμε την εθνική μας. Μετά από τόσα χρόνια στο παιχνίδι θεωρώ πως έχω αποκτήσει αρκετή εμπειρία δίπλα στους καλύτερους και θα δώσω ό,τι μπορώ στην εθνική.

Σας ευχαριστώ όλους όσους διαβάσατε το ποστ μου και να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία στις εκλογές σε όλους τους υποψηφίους. Καλή σεζόν 31 να έχουμε και μακάρι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη για την εθνική μας!

Message deleted
This Post:
22
269282.7 in reply to 269282.5
Date: 4/29/2015 2:00:10 PM
Overall Posts Rated:
22
Με τη σειρα μου δηλωνω και εγω συμμετοχη,μπορει να μην εχω την απαραιτητη εμπειρια αλλα εχω ορεξη για δουλεια....Περιμενω πολλους ψηφους κυριως απο τους φανσ του game of thrones

This Post:
00
269282.8 in reply to 269282.7
Date: 5/1/2015 8:10:23 AM
Overall Posts Rated:
99
Δηλωμω και εγω υποψηφιος για την θεση του κοουτς της εθνικης μας ανδρων! Πιστευω οτι εχω την απαραιτητη εμπειρια καθως ημουν και στο τιμ της υ21 του φιλου (τασου) eddie johnson! Στοχος μου ειναι να αυξησουμε το σκαουτιγκ των αλλων αντιπαλων ομαδων καθως και να κανουμε το παιχνιδι μας πιο απροβλεπτο...σε περπιτωση που εκλεγω δεν σημαινει πως θα γινει μονο αυτο καθως θα ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις να τις συζητησουμε! Στενος συνεργατης μου θα ειναι ο blood1995 καθως εχουμε ορεξη για το παιχνιδι και ωραιες ιδεες...Καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους!

From: Antil11
This Post:
00
269282.9 in reply to 269282.8
Date: 5/1/2015 12:05:28 PM
Antil Global B.C.
III.11
Overall Posts Rated:
138138
Καλησπέρα και από εμένα,

Δηλώνω συμμετοχή στις εκλογές διότι επιθυμώ να μεταλαμπαδευσω την εμπειρία που έχω στο παιχνίδι (παίζω από τη σεζόν 8), σε νέους παίχτες. Η προπόνηση είναι το κύριο εργαλείο κάθε προπονητή και η έξυπνη προπόνηση είναι το μυστικό του επιτυχημένου προπονητή.

Ζητώ τη στήριξή σας...