BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269357.2 in reply to 269357.1
Date: 4/29/2015 3:09:23 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Zdravím českou komunitu,
představovat se nebudu, stejně mě většina zná a kdo ne nebo něco neví, tak rád odpovím na dotaz.

Rozhodl jsem se přihlásit do voleb pod podmínkou, že seženu do konce uzávěrky někoho na spolupráci aspoň na jednu ze dvou možností.

1. možnost: týmová spolupráce
Zde si představuji k sobě aspoň 3 manažery, kteří by se mnou spolupracovali na všech věcech okolo NT (skauting, sledování trhu, analýza zápasů, analýza soupeřů...). Moje představa je taková, že bychom se vždy domluvili (upřednostňuji skype) na týden (nebo nějaký jiný časový úsek) na tom co kdo udělá. Někdo by měl třeba jeden týden skauting, druhý analýzu soupeře a další týden zase něco jiného. Podle toho co by v tu dobu každému podle časových možností vyhovovalo. Myslím si, že tento systém není tak náročný na čas, ale zase by to bylo dost o spolupráci.

2. možnost: Radimův návrh
Je to prakticky stejné co navrhoval Radim. Já bych se staral o tým a skaut (skauti - max 2) by se starali o skauting. Vše co by se týkalo skautingu by šlo na jejich zodpovědnost a byli by prakticky zodpovědní za další generaci. Zde bych chtěl max 2 lidi co by se o to starali a spíše někoho zkušeného a hlavně někoho kdo s tím neskončí po pár týdnech. Tohle je náročnější na čas.

V případě zvolení, je jaká možnost bude, tak bych rozběhl zase soutěž (ne až tak složitou jako u U21) a možná bych zavedl nějakou tiskovku (to bych ještě musel domyslet).

Jak jsem psal na začátku, pokud se nikdo neozve do uzávěrky, tak z voleb se odhlásím.
Rád odpovím vaše dotazy.
Lukainos