BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kapitányjelöltek bemutatkozása

Kapitányjelöltek bemutatkozása (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
00
269390.3 in reply to 269390.2
Date: 4/28/2015 6:36:19 PM
Overall Posts Rated:
33
Helló!
Mint látod én is elindultam de nem tudom miért, te is jelentkeztél még egy ciklusra és ezzel nem lehet versenyezni. Igaz hogy 6 szezon óta semmit nem nyer a válogatott és az is igaz hogy 6 szezon óta nem mozdultunk el a 49. pozícióból vagy lehet hogy egyszer igen de mindannyian bízunk abban hogy továbbra is ilyen lelkesen és fantasztikusan fogod hozni a játékosok edzettségét és fejlesztését. Mindig megszavazunk azért mert bízunk benned és a rendszered egyszerűen fantasztikus a segítőid nagyon jók és egyértelműen látszik megbeszéled velük nem csak a játékosok fejlődését hanem a taktikát is és kikéred a segítségüket abban hogy szerintük mi a jó, azaz gondolom hogy így csinálod különben nem lennének ilyen fantasztikus játékosok a válogatottban és nem nyernénk semmit.
Én tényleg Sok sikert kívánok örülök hogy te vagy a kapitány megtisztelő neked levelet írni :D

This Post:
44
269390.4 in reply to 269390.2
Date: 4/29/2015 2:17:28 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Sziasztok.

Hosszú lelki vívódás után úgy döntöttem, elindulok a választáson.

Hogy miért? Nagyon nehezen viselem a válogatott sikertelenségét, amit persze most nem Cimire akarok hárítani, hanem a közösségre. Én sem sokat segítettem neki, nem igazán volt időm rá.

Mi a célom? Bevezetni a válogatottat a top10-be.

Mi a koncepcióm? Lehetőség szerint minden meccset megnyerni ügyes taktikázással.

Ezen kívül természetesen a válogatott esélyes játékosok figyelemmel kísérése, edzetése a legfontosabb.

Nagyon fontos feladat még a már magas fizetésű válogatott playák eltartásának magyar csapat által való megoldása, amit már én is szezonok óta csinálok. Hála az égnek úgy látom, hogy rajtam kívül vannak még jópáran, akik szívesen vesznek ilyen játékosokat.

Röviden ennyi. A régi motorosok ismernek, remélem az újabbak is.
Várom a kérdéseket és remélem, hogy egy tisztességes választási procedúra után újfent irányíthatom legjobbjainkat.

Üdv

Last edited by vendabal at 4/29/2015 2:18:11 AM

HUNGARY!