Bonjour... Hegemonia się kłania.
Witam szanowne towarzystwo, a w szczególności Hooligan Hawks (miło Cię znów widzieć w tabeli Hawkie), SFKrawężniki Elbląg (kopę lat) i Dzikie Tadziki (ahoj: a to w IV, a to w III, a teraz spotykamy się w II lidze). Zaniemysł Basket Team i LZS Niemyslowice pamietam również: kolejno z gry w III i II lidze.
Polo Team - przyznam uczciwie, że jakoś mi to umknęło, że już graliśmy w jednej lidze (podobnie z Magic Team II). Zapewne z uwagi na sezon tankowniczy w tamtej grupie trzeciej ligi, wszak tabela nie spędzała mi specjalnie snu z powiek wówczas - z oczywistych względów. Jednakże dzięki za przypomnienie.
Kolejne (czwarte) podejście do II ligi (pierwsze - spadek bezpośredni, drugie - spadek w barażach, trzecie - utrzymanie w barażach, a sezon później spadek taktyczny).
Jakie są moje pierwsze refleksje? Piekło jak zwykle. Będzie ciężko. A intuicja mi mówi, że zwłaszcza w tej konferencji trochę tych zwycięstw trzeba będzie naciułać na 6 czy też 5 miejsce.
Liczę na moją wielką jak nigdy halę i efekt awansu, czyli powalającą (do czasu) frekwencję. Zamierzam też pompować z cen biletów, póki czas - ile się da. Spróbuję przetrwać. Moim celem jest utrzymanie, zakotwiczenie i dalszy rozwój drużyny.
PS GKK Gorzów Wlkp. - powodzenia w tym Mexico City. Jak słusznie zauważyłeś, tu już się żarty kończą. Udanego survival'u.
PPS A nawet, jakby coś poszło nie tak, to doświdczenia tutaj zdobyte są niesłychanie cenne, nie mówiąc już o finansowym eldorado.
Last edited by Bolesław III Krzywousty at 4/28/2015 10:17:26 AM
1. Wszystko jest trudne, dopóki nie stanie się proste. 2. Sens jest dokładnie tam, gdzie go szukasz. 3. Granice naszego języka są granicami naszego świata.