BuzzerBeater Forums

BB Latvija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Lakeris
This Post:
33
272082.2 in reply to 272082.1
Date: 8/5/2015 3:53:53 PM
Overall Posts Rated:
214214
Sveika tauta! Būtu pilnībā nepareizi,ja piesakoties izlases galvenā trenera postenim,es uzstātos bez runas! Tātad piesaku savu kandidatūru otrajam terminam U21 valsts galvenā trenera amatā! Vienkārši vēlējos sagaidīt EČ tabulas,un kalendāru,lai es varētu iedot savu skici,par šo sezonu!
Vairāk,es nekādu solījumus,un mērķus netaisos rakstīt :D Vienīgā lieta,ko es varu apsolīt,tā ir strādāšana ar izlasi,ar 100% atbildību!! Es ļoti vēlētos,lai ir kāds jauks/i cilvēks/i,kurš/i spētu man palīdzēt ar jauno spēlētāju pētīšanu,utt. Jā, mēs nēesam liela komūna,nav to spēlētāju tik daudz,bet tas ir nedaudz murgaini skatīt pilnībā visus,ar visiem menedžeriem kontaktēties,utt. Bet es tiešām cenšos(centos šīs abas sezonas) neizlaist nevienu,un sarunāties,un palīdzēt(ja vajadzēja) VISIEM!!:)
Ar tādu pašu atbildības sajūtu,kā pirmajā ciklā,es strādāšu arī tagad! Iekrājis jau nedaudz pieredzi,mācījies no kļūdam,un joprojām,un vēl vairāk motivācijas parādīt pasaulei uz ko mūsu mazā valstiņa ir spējīga. Pārējot pie tā:
Ar EČ grupas izlozi,ja godīgi esmu ļoti apmierināts,jo tie pretinieki,no 2,un 4. groziem ir parocīgi,un ņemami priekš mums. Protams,kā tad arī neielozēt mums mājniekus - Izraēļus vienā grupā :D šī spēle noteikti varētu būt liels tracis!:D Tāpēc kā minimālais uzdevums priekš manis būtu tikšana 2.EČ kārta. Maksimālais uzdevums protams tikšana uz PČ!! Jāskatās būs pēc apstākļiem,bet ja mums sakrīt visas kārtis,tad viss var būt iespējams!:) Kalendārs tāpat ir ļoti parocīgs priekš mums,takā tikai jādarbojas! Sastāvs(manā skatījumā) ir +/- zināms, tikai protams tiks atstāta vieta priekš papildinājumiem sezonas vidū/beigās, ja tie arī cītīgi strādās treniņos,un veiks iespaidīgus uzlabojumus!!
Neliela drāma uzkurta,par to cik es motivēts :D ,un ieskats par šī gada EČ,no manas puses! Novēlu veiksmi pārējiem diviem kandidātiem vēlēšanās,un tagad liktenis, par to vai atstāt mani vai nē,ir jūsu rokas! BALSOJAM!!!
PAR LIELU LATVIJU!!! PAR JAUNU LATVIJU!!!

Ar sveicieniem,
Jūsu Lakeris


Last edited by Lakeris at 8/5/2015 3:54:45 PM