BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 választási vitafórum

U21 választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: newsea
This Post:
11
272089.2 in reply to 272089.1
Date: 8/4/2015 2:11:35 PM
Overall Posts Rated:
110110
Sziasztok!

Egyenlőre én nem szeretnék bemutatkozó beszédet írni. Amiért viszont ide írok, az a következő: aki fórumozik és követi az u21 sorsát tudhatja, hogy hetek, hónapok óta keresek scoutokat. Sajnos eddig a napig nem volt, aki jelentkezett volna irányító scoutolásra. Sajnálatos módon nemhogy eggyel többen lennénk, egyre jobban fogyunk. Péter írt nekem, hogy a jövőben nem tudja vállalni a scoutolást. Ezúton is nagyon köszönöm az eddigi csodálatos és aktív munkáját. Így viszont jelenleg nulla irányító scout van a 3 korosztályra. Ezt jó ha tudja az, aki el szeretne indulni a kapitány választáson. Ezen okok miatt egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy akarok-e vagy sem indulni a választáson. Ha nem lesz/nek jelentkező/k az irányító scout pozícióra nem szeretnék tovább kapitánykodni. Így nem látom biztosítottnak a jövőbeni jó eredmények elérhetőségét, és akkor viszont nem akarom csinálni ezt az egészet. Azt hiszem az elmúlt szezonokban elindult valami, a dolgok a lehetőségeinkhez képest jól alakultak, de jelenleg félig zsákutcában vagyunk. Nem tudom, hogy a személyem miatt nem jelentkezik senki, vagy ennyire nincs ideje, kedve csinálni, segíteni senkinek sem. Ha az előbbi, akkor jobb is ha valaki más lesz a kapitány, ha utóbbi akkor úgy érzem nem fogunk tudni csodát tenni és nem fogunk tudni megfelelni az elvárásoknak. Valamit vagy tudok/tudunk jól csinálni és maximálisan, vagy nem. Szenvedni meg rossz korosztályokkal nem akarok. Vannak jó lehetőségeink, a kérdés a közösség mennyire akarja meglovagolni azt a hullámot amin jelenleg ülünk. A labda a ti térfeleteken pattog, vagy lecsapjátok vagy nem.

This Post:
00
272089.3 in reply to 272089.2
Date: 8/4/2015 4:15:10 PM
Overall Posts Rated:
350350
Elég elkeserítő. úgy hangzik, hogy megszűnik a jelenlegi jól bevált rendszerünk és ad hoc lesz minden ad absurdum külföldi kapitánnyal? Nem kéne.... Indulj csak!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 8/4/2015 4:16:09 PM

This Post:
00
272089.4 in reply to 272089.3
Date: 8/5/2015 12:38:18 AM
Overall Posts Rated:
110110
Sz@rt nem csinálok. Nem szúrok ki a jól dolgozó DH és C scoutokkal úgy, hogy közbe meg retek irányítók nevelődnek. Nem várhatom el tőlük sem azt, hogy az idejüket a semmire fecséreljék el. Az látható, hogy hiába vannak jó benti embereink ha szarok a kintiek, és hiába vannak jó kintiek ha szarok a bentiek. Ez az egész csak együtt működik. Tehát jelenleg nem tudom működtetni a rendszert csak 50%-al. Ez nem elég semmire. Kitűztünk célokat, EB győzelem VB jó szereplés stb. stb.! Nem akarom hitegetni a népet hogy ez így lehetséges, és azt se akarom, hogy utólag rajtam kérje számon az eredményeket bárki. Így jelenleg nincs megfelelő háttér arra, hogy elérjük a kitűzött célokat. Nem kérek sokat, 522 aktív csapat van, 2 irányító scoutra van szükségem a folytatáshoz.

This Post:
00
272089.5 in reply to 272089.4
Date: 8/5/2015 4:35:13 AM
Overall Posts Rated:
117117
Szerintem tudok segíteni... beszéljük meg! És akkor felkarolnám 18-21ig, nekem is az lenne a "legegyszerűbb".

This Post:
00
272089.6 in reply to 272089.5
Date: 8/5/2015 10:14:12 AM
Overall Posts Rated:
110110
Az is megfelel neked, ha a 19 és 20 éveseket viszed, thevoyager meg a jelenlegi 18 évesekkel kezd el foglalkozni? Ha igen, PM-be beszéljük meg az elképzeléseket.