Sziasztok!
Egyenlőre én nem szeretnék bemutatkozó beszédet írni. Amiért viszont ide írok, az a következő: aki fórumozik és követi az u21 sorsát tudhatja, hogy hetek, hónapok óta keresek scoutokat. Sajnos eddig a napig nem volt, aki jelentkezett volna irányító scoutolásra. Sajnálatos módon nemhogy eggyel többen lennénk, egyre jobban fogyunk. Péter írt nekem, hogy a jövőben nem tudja vállalni a scoutolást. Ezúton is nagyon köszönöm az eddigi csodálatos és aktív munkáját. Így viszont jelenleg nulla irányító scout van a 3 korosztályra. Ezt jó ha tudja az, aki el szeretne indulni a kapitány választáson. Ezen okok miatt egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy akarok-e vagy sem indulni a választáson. Ha nem lesz/nek jelentkező/k az irányító scout pozícióra nem szeretnék tovább kapitánykodni. Így nem látom biztosítottnak a jövőbeni jó eredmények elérhetőségét, és akkor viszont nem akarom csinálni ezt az egészet. Azt hiszem az elmúlt szezonokban elindult valami, a dolgok a lehetőségeinkhez képest jól alakultak, de jelenleg félig zsákutcában vagyunk. Nem tudom, hogy a személyem miatt nem jelentkezik senki, vagy ennyire nincs ideje, kedve csinálni, segíteni senkinek sem. Ha az előbbi, akkor jobb is ha valaki más lesz a kapitány, ha utóbbi akkor úgy érzem nem fogunk tudni csodát tenni és nem fogunk tudni megfelelni az elvárásoknak. Valamit vagy tudok/tudunk jól csinálni és maximálisan, vagy nem. Szenvedni meg rossz korosztályokkal nem akarok. Vannak jó lehetőségeink, a kérdés a közösség mennyire akarja meglovagolni azt a hullámot amin jelenleg ülünk. A labda a ti térfeleteken pattog, vagy lecsapjátok vagy nem.