Γειά σας κύριοι συνάδελφοι μάνατζερς, Είπα μιας και κανένας δεν μας καλωσόρισε στον όμιλο να μας καλωσορίσω εγώ :-)).
Είμαι ο Νίκος από το Π.Φάληρο στη τρυφερή ηλικία των 55 ετών. Ψάχνοντας για κανένα παίκτη είχα την ευκαιρία να ρίξω μια ματιά στο φόρουμ σας και είπα να γκρινιάξω και εγώ λίγο, όχι ότι το συνηθίζω αλλά έτσι για να προσφέρω λίγο γέλιο στην παρέα αν και εγώ δεν γέλασα και πολύ με όσα μου συμβαίνουν κατά καιρούς στο παιχνίδι.
Παίζω από τη σεζόν 7 αλλά για κάποιο διάστημα το είχα στο αυτόματο. Τις τελευταίες 6-7 σεζόν ξαναμπήκα με όρεξη πάντως. Έτσι πριν 5 σεζόν τέτοιες μέρες πριν την έναρξη, ένα βραδάκι αφιερώνω 3-4 ώρες και αγοράζω 3 παίκτες (2 βασικούς), φτιάχνω και σύνθεση για το φιλικό και βγαίνω ικανοποιημένος. Την επόμενη ημέρα απόγευμα ανακαλύπτω ότι οι 2 βασικοί που αγόρασα δεν ήταν εκεί που τους άφησα αλλά σε 2 άλλες ομάδες (απ'ότι έμαθα αγοράστηκαν μεταξύ 4 και 5 το πρωί). Τις σεζόν 29 και 30 έφτασα τελικό στη κατηγορία μου όμως και τις 2 φορές έχασα 2-3 βασικούς με τραυματισμό 2 εβδομάδων + μεταξύ τελευταίας αγωνιστικής και 1ου αγώνα playoff, έτσι και τις 2 σαιζόν δεν είχα καν την ευκαιρία να διεκδικήσω την άνοδο. Αυτή τη σεζόν όμως όλα πήγαν καλά η τουλάχιστον έτσι νόμιζα, καθώς εχθές αφού πήρα το bonus ανόδου στρώθηκα κανα 2ωρο να πάρω παίκτη-παίκτες. Βρήκα 2 με κοντινή ώρα λήξης και άρχισα να κάνω προσφορές στον πρώτο έχοντας μόνο έναν αντίπαλο που δεν έδειχνε ότι θα επιμείνει κιόλας. Στη 3η 4η φορά πάω να κάνω προσφορά και βλέπω μήνυμα ότι δεν έχω αρκετά χρήματα, ψάχνω και ανακαλύπτω ότι μου έχουν πάρει το bonus πίσω. Τα χρήματα επιστρέφουν 6 λεπτά αργότερα αφού και οι 2 παίκτες που ενδιαφερόμουν είχαν πωληθεί ο ένας μάλιστα σε τιμή 52κ ενώ άξιζε πάνω από 400-500κ. Τελειώνοντας για να μη σας κουράζω άλλο να πω ότι, σεζόν 30 6 παιχνίδια κυπέλλου όλα εκτός έδρας, σεζόν 29 , 7 παιχνίδια κυπέλλου 2 εντός 5 εκτός.
Ελπίζω να χαμογελάσατε λίγο, εγώ πάντως δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να συνεχίσω θα πάρω την απόφαση από δευτέρα μάλλον.
Καλή σεζόν σε όλους!!!
και συγγνώμη για τη πολυλογία δεν θα ξαναγίνει.