Eks natuke jäi puudu õnnest hooaja lõpus. Oli plaan välja mõeldud kuidas jälle viiendale kohale hiilida, aga kahjuks paar mängu läksid vastupidiselt plaanile ja nii jäingi üleminekumängude faasi ja võõrsilmeeskonnana. Koduväljakueelisega oleks vast isegi püsima jäänud, aga võõrsil jäi puudu.
Aga põhiline millest jäi üldiselt puudu oli see, et eelmise hooaja alguses mingi hetk fännid niiöelda "hülgasid" mu meeskonna ja ootamatult jäid tulud jube väikseks, isegi miinusesse. Ning meeskond ei olnud ka tol hetkel mingi eriti kõva. Siis sai hooaja keskel otsustatud teha kiire "rebuild", kus müüsin suure osa veteranidest maha, kes olid vanad nagunii, viisin palgad miinimumtasemele mis tagas piisava nädalase sissetuleku. Samuti hoidsin meeskonna piisavalt kõva, et karikas mitte välja kukkuda, ning teenisin päris korralikult, et hooaja lõpuks täiendada meeskonda ja hiilida viiendaks. Kahjuks veteranid kelle ostsin, ei mänginud päris seda taset välja mis lootsin ja taktika ka lonkas, siis siia ma sattusingi :) .
Viimase mänguga vastane muidugi mängis mu taktikaliselt julmalt üle :) .
Aga praeguseks on finantsseis suhteliselt hea ja stabiilne, eks pärast esimest nädalat selgub kui palju ja kas üldse pean kärpima oma meeskonda palgaliselt. Ei saa salata, et eesmärk on kiiresti tagasi minna II liigasse.
Aga soovitus kõigile kellel õnnestub liiga ülespoole saada, kui te juba seda ei tea. Siis kasvatage kindlasti oma spordihalle ja kui saate liiga ülespoole, siis tõstke piletihindu piisavalt, sest esimene pool hooaega jooksevad fännid tormi. Pärast seda tõmbab natuke hoo maha tavaliselt, kui kõiki mänge just ei võida.