Za pocetak, hvala svima koji su glasali za mene :)
Sutra pocinje evropsko prvenstvo u Izraelu. Izraelci su u finalu utesnog turnira razbucali Ruse sa PTB (pritisni loptu) i dobili priliku da organizuju EP.
Za one koji ne znaju, mi smo nosioci i nasa grupa je:
1 Srbija U21
2 Ukraina U21
3 Ceska Rep. U21
4 England U21
5 Bosna i Hercegovina U21
6 Sakartvelo U21
7 Scotland U21
8 Cyprus U21
Tek ce se videti kvalitet ekipa, ali Ukrajina je izgleda napravila sjajan sastav za ovu sezonu. Nece biti lako proci grupu, pogotovo sto bi je trebali proci bez trosenja enta ukoliko zelimo jos jednu medalju. Raspored nam je odlican jer poslednje dve utakmice igramo sa Cesima i Ukrajincima, a oni medjusobno igraju kolo pre nego se mi sastanemo sa njima. U teoriji bi trebali da potrose ent pred mec sa nama, ali videcemo jos. Korak po korak.
Danas od 16.55 igramo protiv komsija, BiH. Trenutno su 51. selekcija sveta i cini mi se da nas ne mogu ugroziti, ali ne treba trcati pred rudu. Plate i onako ne pokazuju nista.
P.s.od 10 igraca koji su pozvani, samo 2 drze strani menadzeri dok su ostalih 8 kod nasih 6 menadzera (karlooo drzi trojicu :) ) To je za svaku pohvalu! Cak i oni koji ce uskoro biti pozvani, poput Pancheva, Raskovica, Aleksandrica, Dukica, Andelica ili Cajica su kod nasih menadzera. Situacija, za sada, obecava. Sto za dobru formu, sto za dobru atmosferu na chatu. Nadam se da ce bar 7-8 ljudi odvojiti sat i po da se druzimo danas, a da ce broj sa svakim novim kolom rasti ;)