Nu am finante destule si echipele de acolo sunt foarte tari.
Mai mereu am picat in serii dificile. Si mi-am luat cativa jucatori batrani , am avut mega ghinion 2 sezoane in II sa mi se accidenteze 3 super jucatori luati 3-4 saptamani....si imi puneam baza in ei. Si mi-am luat o serie de batai sora cu moartea.
Este foarte mult de munca pana la a-ti construi o echipa competitiva in liga II.
Si ai nevoie de multe finante sa iti permiti jucatori cu salarii grase....
Poate o data si o data voi ramane in liga II. Am pierdut la baraje si o data am terminat ultimul (sezonul trecut). Asta e....nu a tinut deloc norocul cu mine am avut si accidentati .
Si ai nevoie de finante. Oricum faci ceva banuti stand acolo, deci cred ca spartul ghetii e cel mai greu sa ramai primul sezon in II. Dupa aia incep sa se lumineze lucrurile.
De vreo 3 sezoane fac rocada liga II liga III, fara a sta in II 1-2 sezoane este destul de greu sa te dezvolti ulterior, plus ca este o diferenta colosala de valoare intre ligile II si III.
Plus ca am si fost f.ocupat in viata reala cu multe activitati si m-am logat destul de dezinteresat pe joc. Sper sa ma tin mai serios urmatoarele 2 sezoane, sa vad acum ce mai apare in viata mea
Last edited by ChrisPaul at 9/11/2015 4:14:03 PM