BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274493.2 in reply to 274493.1
Date: 11/9/2015 4:00:14 PM
Overall Posts Rated:
405405
всем привет
очень коротко
работаю с тренерами , если выполняют указания то я привожу титулы

This Post:
00
274493.3 in reply to 274493.2
Date: 11/9/2015 4:04:33 PM
SUMY DEVILS
III.2
Overall Posts Rated:
13281328
соскучился за сборной
обещаю что победы будут!

This Post:
11
274493.4 in reply to 274493.3
Date: 11/9/2015 8:58:20 PM
Overall Posts Rated:
965965
Привет! Есть огромное желание, время и опыт (кое-какой), что даст отличный результат в сборной.

This Post:
11
274493.5 in reply to 274493.4
Date: 11/10/2015 1:48:20 AM
Overall Posts Rated:
294294
Добрий день.
Виставляю себе на пост тренера дорослої збірної.

Ні для кого не буде секретов, що в нашій збірній виникла така ситуація, коли круті гравці вже пішли на пенсію, а молоді ще не доросли до того ж зіркового рівня. От і маємо такі результати останіх сезонах.
Тому основною моєю ціллю буде допомогти тренерам довести своїх гравців до реально зіркового рівня, благо більшісь гравців, що тепер претендуюють на збірну грали ще в моїй молодіжці 5 сезонів назад.
Але й про результат ми не будемо забувати. Якщо не зможемо взяти суперника грубою силою (а таких буде багато), тому будемо застосовувати хитрість. І по календарю скажу, що в 2 раунд ми маємо виходити!

Також, як завжди, від мене буде превью - обзори на матчі.

Я зроблю все можливе, щоб наша збірна досягла успіху.

Чекаю на питання в дебатах!

From: Mega
This Post:
11
274493.6 in reply to 274493.5
Date: 11/10/2015 1:10:17 PM
ВС Glory to Ukraine
III.1
Overall Posts Rated:
298298
Вітаю друзі. Висуваю свою кандидатуру на пост тренера збірної. Давайте приведемо нашу збірну до перемоги.

From: Heesh
This Post:
22
274493.7 in reply to 274493.6
Date: 11/10/2015 2:36:53 PM
Overall Posts Rated:
4343
Заради збільшення конкуренції і покращення виступів збірної, за яку вболіваєш, переживаєш і яка тобі є рідною, також висуваю свою кандидатуру на пост тренера.
І зразу обіцяю ввести в свою роботу (у випадку обрання) та в процес управління збірною зміни:
по-перше, ввести посаду пресс-аташе. Менеджери зі стажем прекрасно пам"ятають розповіді Залмана (за підсумками окремого туру), який аналізувавши кожен матч з точністю та гумором все описував. Схоже пробували робити і інші менеджери. Отож пройде мінімальний конкурс і вибереться кандидат, що найкраще зможе описувати ігрові і тренувальні дні нашої збірної.
по-друге, максимально контролювати тренування потенційних гравців збірної (тих, котрі вже на порозі та тих, кому потрібно тренуватись трохи більше). Для цього також будуть відібрані окремі менеджери (2 можливо 3), які допомагатимуть в тренувальному процесі власникам цих гравців
по-третє, результати будуть максимальними. Чемпіонство на ЧЄ не гарантую, але вихід з групи - це мінімальна задача будь-якого тренера (в т.ч. моя, у випадку мого обрання).
по-четверте, велика кількість різноманітних розіграшів та призів (зокрема, кращим "тренувальникам збірної", кращим "тримачам форми", кращим "прогнозистам тактик суперників" та ін.). головний приз - поїздка на двох на фінальну частину ЧС-2019 в Китай.
по-п"яте, 3кг гречки та 200грн кожному віддавшому свій голос, а також кримінальні справи, скасування трансферів та бани кожному НЕ ВІДДАВШОМУ свій голос за мене
та багато чого іншого
Отож, готовий вислухати всі запитання та надати на них вичерпні відповіді. і нехай переможе найдостойніший.
Успіхів усім!!!

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
55
274493.11 in reply to 274493.7
Date: 11/12/2015 12:14:47 PM
PANDORAs
II.3
Overall Posts Rated:
501501
Вітаю всіх!
Знову виставляю свою кандидатуру на посаду тренера збірної, бо склалось двояке відчуття недосказанності від того що могли більшого добитись і краще виступить. І я міг більше дати збірній ніж вийшло на справді(бо працював на двох роботах майже 5 місяців з 6-ти під час керування збірною) Часу ще буде більше тому що якщо виберуть то продам найкращого свого гравця, а мож і двох та піду по фактору Кампота та буду тренити своїх потенційних збірників.
Майже з усіма хто утримує та тренує гравців збірної налагоджений зворотній зв"язок, деякі не відповідають(бува на жаль й таке(( але все ж прислуховуються та і виконують поради що до тренування і награння потрібних хвилин своїм підопічним.
З"явились нові імена дехто з них вже і основним гравцем всиг стати, іншим не вистачало потрібної форми або парочки необхідних для цього навиків, щоб такими стати, не обійшлось і без болючих травм у деяких гравців, які тим в свою чергу не дали зіграти за збірну взагалі бо за сезон їх отриманно було аж - 3!!!(((
Колись проблемна позиція ЛФ зараз тобто на цей час не є такою проблемною як раніше і в наступному сезоні можливо при співпаданні деяких обставин в грі їх можливо буде 3-4 одночасно, що буде давати свої плоди(бо колись поразка від фінів багато чого повчила).
За час керування збірною вона піднялась в рейтингу на два пункти, (особисто для мене як і для нас всіх цього замало) є ще над чим працювати, що дало в свою чергу непоганий жереб на новий чемпіонат Європи по числах за рейтингом, але на жаль не по іменам хоча могло бути й гірше..
Та все ж настрій до нових звершень рішучий і оптимістичний!
Всім успіхів в житті та грі! :)