BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kapitányjelöltek bemutatkozása

Kapitányjelöltek bemutatkozása (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
00
274538.3 in reply to 274538.1
Date: 11/13/2015 6:09:17 AM
Overall Posts Rated:
00
Kedves magyar managerek!

Szeretném megpályázni a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztját.
Knorbika vagyok, az ETO Dreams managere, most jutottam fel a III.3. osztályba. Az utóbbi években szereztem annyi tapasztalatot, hogy eredményesen tudnám a magyar válogatottat irányítani.
Bőven van még potenciál a magyar válogatottban, ha azt vesszük figyelembe, hogy a hasonló számú, 500 aktív manager-rel bíró Szerbia VB- elődöntőt játszott a legutóbbi szezonban, a fele annyi aktív manager-rel bíró Finnország pedig EB-címet is nyert már.
A célom az, hogy a csapattulajdonosokkal jobban együttműködve legyenek a válogatott esélyes játékosok tulajdonságai fejlesztve.

Last edited by knorbika at 11/13/2015 6:16:00 AM

Message deleted
This Post:
00
274538.5 in reply to 274538.3
Date: 11/14/2015 9:02:39 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Sziasztok!

Hosszasan győzködtem magam, hogy elinduljak-e a választásokon, és végül az igen mellett döntöttem.

Magamról:
Ha jól számolom, akkor ez a 28. szezonom a játékban, már 7. éve, hogy regisztráltam. Ez alatt voltam fent és voltam lent, sajnos eddig a II.osztálynál feljebb nem jutottam. Voltam mentorált és voltam mentor is. Edzettem irányítót(többek között Ybl Minyát) és centert is (pl. Bozhidar Ivanov) és jelenleg is több centerpalánta edzésével foglalkozom. Szeretem a játékot, a való életben is kosárlabdázok valamint edzőként is tevékenykedek.

Ennyi a "rizsa", miért indulok a választásokon?

Nagyon leegyszerűsítve nem akarom elhinni, hogy ennyire nehéz lenne összefogni egy közösséget, és nem lehet elkerülni, hogy ne köpködjünk egymásra. A való életben főállásban vezetőként dolgozom, hiszek bban, hogy őszinte, egyenes kommunikációval bármit el lehet érni CSAPATBAN. Ez az, amit itt, a válogatottnál is meg akarok valósítani. Ehhez az első lépés az, hogy kiegyenesítsük az ellentéteket.
Az alapanyag adott, hogy mit hozunk ki belőle, az csak rajtunk múlik. Így természetesen számítanék a munkámban rátok is.

Ez az, amit meg akarok valósítani, és ezért indulok.